Witam
W Dniu dzisiejszym w Kamieniu Pomorskim kierowca BMW wjechał w grupę ludzi na miejscu śmierć poniosło 6 osób w tym 9 latek.Kierowca BMW miał 2 promile alkoholu we krwi
jak było to wyj🤬,pożyczone z liveleak
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taz
2014-01-02, 9:20
Czy mi się dobrze wydaje ze tam stoi ten kierowca? Czapka, biały tshirt, czapka na łbie? Za blisko wydarzeń, nic nie pomaga, potem siedzi patrząc co narobił...
Bardziej typ z 7zdjęcia łysy rozwalony łeb stoi przy samochodzie.
Tamten w białej to za czysty, może świadek lub szedł z którąś z tych osób.
konto usunięte
2014-01-02, 10:28
Po pierwsze - to recydywa, już raz był złapany po pijaku za kółkiem.
Po drugie - pasażerka tej bejcy twierdzi, że zrobił to z premedytacją bo się z nią pokłócił.
Powiesić za jaja - niech się powolutku wykrwawia.
Niestety, spędzi kilka lat w pierdlu za moje pieniądze, po czym wyjdzie i będzie robił znów to samo. Jestem za karą śmierci.
konto usunięte
2014-01-02, 10:28
konto usunięte
2014-01-02, 11:00
konto usunięte
2014-01-02, 11:16
Co do bmw:
E21 - koneserzy
E30 - mniej bogaci koneserzy
E36 - dresy
E46 - bogatsze dresy
tak to wlasnie wyglada z naszym kraju
Powiesić takiego kierowcę, za głupote się płaci a i przestroga dla innych będzie.
A kamieniecka policja podała do informacji, że ów delikwent najpewniej wjechał w grupę osób z pełną premedytacją. Tak wynika z zeznań świadków - między innymi pasażerki samochodu.
O proszę, a już to sprostowali. Tak czy siak, za jazdę po pijaku powinno się urywać jajca.
konto usunięte
2014-01-02, 13:10
Żadna kara więzienia, tylko śmierć po 25 latach katuszy.
konto usunięte
2014-01-02, 16:16
kurde, mój rekord to tylko 5 osób, w tym jeden rudy.