Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Insaner 2017-06-17, 22:57
Chwila moment, ale w którym samochodzie było dziecko. W tym który wyprzedzał, czy tym w którego ten idiota/ ta idiotka walnęła?
Zgłoś
Dudek18 2017-06-17, 23:21
Głupia k🤬a szkoda mi dziecka ale niech sobie pocierpi z nią i tak to dziecko miałoby gorzej
Zgłoś
AmbasadorIzraela 2017-06-17, 23:43
@Insaner - w golfie.
Zgłoś
fantastico 2017-06-17, 23:48
Jakby odpuściła drugie hamowanie to by wyszła na prostą, najwyżej by w dupę wjechała.
Zgłoś
Conscribo 2017-06-17, 23:49 2
PawełWspaniały napisał/a:

Conscribo, Chodzi o to czego ona chciała dokonać w ogóle zaczynając manewr i jazdę po lewym pasie. Wyprzedzić kilka samochodów jadących jeden za drugim przed nią czy wj🤬 się między nie? Typowy brak wyobraźni.

Jest tak. Niemniej fantazję to ona właśnie miała chyba ułańską...

podpis użytkownika

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
~Velture 2017-06-17, 23:51 6
Wow. Tyle komentarzy i nikt nie napisał, że 'c🤬j w przeciwka mógł zjechać na pobocze'?
Widzę, że sadole jednak się uczą i już nie p🤬lą farmazonów!

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Swir_93 2017-06-17, 23:55 13
Zawsze gdy jadę autem to zastanawiam sie po jakiego grzyba są drzewa przy drodze? Pomijam fakt że ta kobita to ciało bez mózgu ale gdyby nie drzewa to by wjechała w pole i jedyne co by miała to pełne gacie i nauczkę na przyszłość. Ja osobiście wolałbym ładować w pola niż próbować ratować samochód i tak jak na filmie wj🤬 się pod samochód z naprzeciwka
Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-18, 0:08 22
jakoś mnie nie dziwi, kolejna kobieta zabija swoje dziecko, bo jest super kierowcą,
jak tak dalej będzie tvn wciskał tym durnym c🤬om że są lepszymi kierowcami niż faceci , dzięki predyspozycjom psycho-fizycznym, to będzie co na sadolu oglądać
Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-18, 2:59
chyba abs nie zadziałał.... przepraszam w tym złomie nie ma abs
Zgłoś
Konto usunięte 2017-06-18, 8:18
Po komentarzach dowiedziałem sie że kierowała kobieta...

No tak typowe...
Zgłoś
hardowski 2017-06-18, 10:19 6
Logika kobiet pokazana w jednym filmiku...
Baba wyprzedza, nie upewniając się czy może bezpiecznie wykonać manewr, a na końcu druga pyta "czyja wina?"...
No k🤬a...
Zgłoś
kordas 2017-06-18, 10:46 1
Maxi96 napisał/a:

Po komentarzach dowiedziałem sie że kierowała kobieta...

No tak typowe...

Info o tym, masz w źródle: kuriergarwolinski.pl/garwolin_10146_wypadek_w_wolce_ostrozenskiej_10_l...

Trzy osoby są ranne - kierująca golfem i dwie pasażerki bmw. 11 letni chłopczyk, pasażer golfa mimo reanimacji zmarł. 36 letnia kierująca golfem jadąc w kierunku Lublina podczas wykonywania manewru wyprzedzania zawadziła o bmw a następnie zderzyła się z audi jadącym w kierunku Warszawy
Zgłoś
.Piotrek 2017-06-18, 14:43 3
Zawsze jak jade w takim rządku to się zastanawiam - po c🤬j tam wyprzedzać. Spalanie rośnie dwukrotnie a zyskuje się 5 minut na 200km.
W ogóle - ten golf nie poleciał bokiem przez c🤬jowe hamulce?
Zgłoś
Tassadar 2017-06-18, 15:04 1
Jak typki z BMW coś naświnią to widzicie od razu, a teraz jak gość pierwszy wyskoczył to nikt nie widzi.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
waloos 2017-06-18, 15:37 1
Jak mnie wk🤬iają tacy kierowcy którzy wyprzedzają pomimo tego, że jedzie sznur kilkunastu a czasem ponad 20 samochodów.
Wszyscy jadą jednym tempem, bez szarpania, hamowania, relatywnie bezpiecznie to się musi znaleźć jakiś k🤬s dla którego 90-100 to jest za mało na zwykłej krajówce.

Szkoda dzieciaka, ale z drugiej strony gdyby miał odziedziczyć geny po którymś rodzicu to może lepiej, że stało się to teraz, bo prędzej czy później musiałoby się to stać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie