Po prostu wypadek. Albo, aż wypadek. Gdyż ginie dziecko niewinne, niewinne jak cherubin lub zwierzątko po lesie biegające. A wyprzedzała kobieta, kobieta bez myśli i trwogi ... po zahaczeniu o samochód straciła przyczepność drogi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00
Chwila moment, ale w którym samochodzie było dziecko. W tym który wyprzedzał, czy tym w którego ten idiota/ ta idiotka walnęła?
Jakby odpuściła drugie hamowanie to by wyszła na prostą, najwyżej by w dupę wjechała.
chyba abs nie zadziałał.... przepraszam w tym złomie nie ma abs
Po komentarzach dowiedziałem sie że kierowała kobieta...
No tak typowe...
No tak typowe...
Maxi96 napisał/a:
Po komentarzach dowiedziałem sie że kierowała kobieta...
No tak typowe...
Info o tym, masz w źródle: kuriergarwolinski.pl/garwolin_10146_wypadek_w_wolce_ostrozenskiej_10_l...
Trzy osoby są ranne - kierująca golfem i dwie pasażerki bmw. 11 letni chłopczyk, pasażer golfa mimo reanimacji zmarł. 36 letnia kierująca golfem jadąc w kierunku Lublina podczas wykonywania manewru wyprzedzania zawadziła o bmw a następnie zderzyła się z audi jadącym w kierunku Warszawy
Jak typki z BMW coś naświnią to widzicie od razu, a teraz jak gość pierwszy wyskoczył to nikt nie widzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie