👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od czego się zaczyna w takiej sytuacji? Jak to się na nowi segreguje?
to był POLAK nasz rodowity przyjaciel WIśniewski po 8 godzinach wydobyli go całego
bbc.com/news/uk-england-shropshire-36224871

MicQ napisał/a:
Afera konkretna, jestem ciekaw jakie procedury są wszczynane w przypadku takiego wypadku i do jakiej odpowiedzialności pociągany jest winny tego pięknego materiału, z mojej strony kufelek piwa dla niego i pytanie ile mu za to dowalili?
Na zachodzie każdy cm magazynu jest ubezpieczony, więc właściciel dostaje 100% odszkodowanie*, jedyną uciążliwością jest konieczność zamówienia nowego towaru, poczekanie na nowy wózek (bo robią je na zamówienie a starego nie można dopuścić do użytku jeżeli już raz coś w niego uderzyło) ewentualne konsekwencje służbowe to nagana albo zwolnienie z pracy, zależne od tego czy wypadek był kwestią nieuwagi (np. zagapienie się i nie patrzenie w lusterko) czy celowego łamania zasad BHP (najczęstszy błąd reachów - jazda z uniesionymi widłami)
*ciekawostka: jeżeli spadnie paleta to żeby dostać odszkodowanie należy przedstawić dowód zniszczenia CAŁEJ jej zawartości, więc nawet jeżeli część towaru jest nieuszkodzona to mimo wszystko idzie do śmietnika całość

@wglowiesieniemiesci
data na filmiku to 04.07.2017, a data artykułu... 06.05.2016.
data na filmiku to 04.07.2017, a data artykułu... 06.05.2016.
vatherland napisał/a:
Także pracuję na wysokim składzie, ale nasze regały wyglądają bardziej solidnie niż te na filmie. Gość je lekko pierdyknął i się posypało a u nas kolega widłami zarył w belkę to tylko się wygięła ona nie powodując nawet zatrzęsienia się całości.
ile zarabiasz ? netto
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie