Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
lacrimal Wczoraj 17:27
Riikko napisał/a:

mam w dupie obie partie, ale to wyglada na probe zabojstwa...

Dokładnie - h🤬jek chciał zamordować kierowcę tojoty.

👿
Zgłoś
Damianos88 Wczoraj 17:39 1
killua napisał/a:

mi to wygląda na usilowanie zabójstwa (albo conajmniej usiłowanie zabójstwa z zamiarem ewentualnym )

Dokładnie przecież ewidentnie mu drogę zajechał śmieć, dobrze że jest piękne nagranie i teraz adwokat powinien wnieść o usiłowanie zabujstwa
Zgłoś
Lukash2107 Wczoraj 17:54 1
Zajebiscie to zrobił.H🤬j ze poniesie konsekwencje ale mnie tez wk🤬iaja te motop🤬dowe
cwaniaczki
Zgłoś
elim Wczoraj 18:50 2
guliusz napisał/a:

Czy mi się zdaje , czy ten Ukrainiec zrobił to celowo ?

Dobrze ci się wydaje, widać że jedzie przy motorze dłuższy czas i w pewnym momencie wykonuje ruch w jego kierunku żeby go zepchnąć z jezdni. Wcześni wygląda jakby motocyklistka coś do niego miała.
Zgłoś
kaziuzlasu Wczoraj 19:02
Damianos88 napisał/a:

zabujstwa

"zabujstwa" powiadasz...
Zgłoś
Polak_mały Wczoraj 19:40
Gówno mu zrobią. Zabójczyni 3 motocyklistów dostała 5 lat, z czego większość przesiedziała w szpitalu "psychiatrycznym" choć twierdzi że jest nie winna i nadal nie rozumie co zrobiła.
Zgłoś
vladok Wczoraj 21:45
Żadnych wątpliwości, wina motop🤬ki😂
Zgłoś