📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
hah, nawet rowerzysta debil sie trafil
jak ktos nie zna znakow nie powinien wiecej wsiadac za kiere to raz, dwa to powinno takie skrzyzowanie przebudowac dawno, albo chociaz swiatal postawic
jak ktos nie zna znakow nie powinien wiecej wsiadac za kiere to raz, dwa to powinno takie skrzyzowanie przebudowac dawno, albo chociaz swiatal postawic
mare30ks napisał/a:
hah, nawet rowerzysta debil sie trafil
![]()
Debil rowerzysta, miał pierwszeństwo to raz, a dwa właśnie kierowcy z Twoją wiedzą dotyczącą ruchu drogowego go potrącili.
mare30ks napisał/a:
jak ktos nie zna znakow nie powinien wiecej wsiadac za kiere
Mądrze mówisz nareszcie, oddawaj auto i prawko.
tigerqaz napisał/a:
Debil rowerzysta, miał pierwszeństwo to raz, a dwa właśnie kierowcy z Twoją wiedzą dotyczącą ruchu drogowego go potrącili.
Mądrze mówisz nareszcie, oddawaj auto i prawko.![]()
Co ty bredzisz człowieku, auto jechało na trasie Opole Raciborz DK45, która ma pierwszeństwo, a pedalarz na drodze gdzie jest jebitny czerwony znak stop.
Mieszkam pod Głubczycami, najkrótsza droga w stronę Kędzierzyna prowadzi własnie przez Reńską Wieś i to skrzyżowanie. Powiem tyle: jak ktoś jest na tyle głupi, żeby nie zatrzymać się na wyraźnym STOPie, na skrzyżowaniu, o którym znaki trąbią już z dobre 200 metrów wcześniej, to jest debilem i żadna przebudowa mu nie pomoże. Szkoda tylko, że takie jednostki nie eliminują się same tylko ciągną za sobą innych kierowców.
Często tamtędy kiedyś przejezdzałem, też się raz prawie wbiłem pod tira, na szczęście (nie widać tego na fotach z google, pewnie są stare) dowalili kilka jaskrawych znaków ustąp pierwszeństwa już 100m wcześniej. Pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie