Kompilacja wypadków rajdowych (z Polski) z roku 2014. Niektóre naprawdę syte! (crx z miniaturki)
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
90% samochodów w filmikach nie było konstruowanych do takiej jazdy - dziękuję
6:15 bez ABS'u na mokrym
6:15 bez ABS'u na mokrym
szkoda niektórych ;/, ale za rozwalające się francuskie śmietniki zawsze piwko
@ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_
Startować w rajdach mając w aucie systemy wspomagania to tak jakby jeść zupę z pustego talerza. Mija się z celem.
Startować w rajdach mając w aucie systemy wspomagania to tak jakby jeść zupę z pustego talerza. Mija się z celem.
Jaki to rajd w którym same Porsche jeżdżą? Mam na myśli ten gdzie rozwalili czerwone 944 i chyba czerwone 911.
Nawet nie wiedziałem, że tor Kielce zbiera takie żniwo. A co do tych wypadków, każdemu się może zdarzyć, najważniejsza jest zabawa. Go big or go home!
jak wziąść udział w takim rajdzie? np kupuje tico za 600zł płace wpisowe i jade?
deliriumpermanent Popieram twoją wypowiedź
Sam mam plany by zrobić kiedyś licencję, bo lubię szybką jazdę ale czuł bym się bardziej bezpieczny z taką licencją i z odpowiednim szkoleniem. Plus dla tych co spełniają swoje marzenia ciężką pracą a piwo daję dla kierowców a nie dla filmiku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie