📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40

Ad1. Niektóre firmy ubezpieczeniowe wymagają kamer w samochodach , aby sytuacja , w trakcie rozpatrywania wniosku o wypłacenie ubezpieczenia była klarowna.
Ad2. Większość jest trzeźwa po prostu próbują wyłudzić ubezpieczenie
Ad3. Policja już chyba jest
Pozdrawiam
Ad2. Większość jest trzeźwa po prostu próbują wyłudzić ubezpieczenie
Ad3. Policja już chyba jest

Pozdrawiam

flaszka napisał/a:
4:40 - prowadzący autobus to mój idol !
![]()
2:54 to samo miejsce

Większość wypadków jest tu spowodowana głupotą jak i nie zachowaniem bezpiecznego odstępu miedzy pojazdami.

dopuszczalna granica alkoholu to granica śpiączki
amrykańce wjeżdżają do sklepów bo ich napędza konsumpcjonizm a ruskich napędzą radziecki umysł który kazał rywalizować
amrykańce wjeżdżają do sklepów bo ich napędza konsumpcjonizm a ruskich napędzą radziecki umysł który kazał rywalizować
Zamiast inwestować w czołgi i lotnictwo, powinniśmy przeznaczyć środki na zakup samochodu dla każdego Rosjanina.
Wyeliminują się sami.
Wyeliminują się sami.
Jaki kraj - takie wypadki...
Dziadek mi zawsze opowiadal ze jak Ruskie tepaki "wyzwalali" Polske w czasie drugiej wojny swiatowej, np budziki traktowali jak bozki a buty kradli bo mysleli ze to szaliki...
Dziadek mi zawsze opowiadal ze jak Ruskie tepaki "wyzwalali" Polske w czasie drugiej wojny swiatowej, np budziki traktowali jak bozki a buty kradli bo mysleli ze to szaliki...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie