rockface123 napisał/a:
1.Raz nie jestem pedałem przykro mi :/ znajdź sobie inną dziurke
2.Pisałem o psach nie kotach
3.![]()
4... błagaj o przebaczenie![]()
No to po prostu jesteś debilem bo po raz kolejny ktoś ci pije w tym samym tonie a ty dalej nie wiesz o co chodzi

UP@ TRANS

Szkoda, że żaden kot nie chce tak mojemu psu zrobić, miałbym zajebisty materiał na harda.

W takich momentach mam zajebistą ochotę wyj🤬 kotu z buta. W sumie filmik byłby ciekawszy

Takiej cioty wśród psów jeszcze nie widziałem :odtylca
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
Tak powinno być....

podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
Cytat:
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury
![]()
C🤬j K🤬a C🤬a.
..Just testing..

Za co ten pies oberwał? Toć tylko stał(chyba, że kotka miała młode to co innego ale i tak przyj🤬a jakaś). Jebniesz takiemu kocurowi z miotły to się k🤬a na miesiąc obrazi, a pies? Nadal będzie Cię kochał i od razu do Ciebie przyjdzie. Nie powiem, że nie lubię kotów ale ten zasługuje na wyjątkowo mocne przyj🤬ie miotłą w łeb(rodem z Tom & Jerry).
Czy kochał? no nie wiem czy zwierze potrafi kochać, napewno czuje przywiązanie, coś tam podobnego do milości, i ogólnie ogólnie... a kot? kot ma wyj🤬e na wszystko....

podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
k🤬a j🤬i miłośnicy kundli, kot bronił swojego terytorium, albo była to kocica, która w domu ma kociaki, zabijcie matke za to, że boi sie o swoje dzieci
rockface123 napisał/a:
prawie zabiłem
Coś ukrywasz przed nami w spodniach przyznaj się łobuzie , kobieta w profilu a tutaj ...