Na głowie Różala wypalona została tajemnicza liczna "269".
Po c🤬j?
Nie wiem. Mi się tam to kojarzy z wypalaniem znaków na bydle w Teksasie.
A teraz konkurs dla użytkowników Sadistica. Wystarczy napisać w komentarzu co oznacza tajemnicza liczba "269"? Do wygrania nic.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Natanowi nie pozwalają patrzeć..
2 to ten pies. Tak jak u Wojewódzkiego mówił
konto usunięte
2017-02-08, 11:33
Wiem, 2,69 to Carlsberg kiedyś kosztował

co wygrałem ?
konto usunięte
2017-02-08, 23:54
269 to numer wypalony na ciele jednego z cielaków urodzonego na fermie mlecznej w Izraelu. Jego los był przesądzony - został przeznaczony do zabicia na mięso. Na szczęście, krótko przed tym został uratowany. W 2012 roku aktywiści pro-zwierzęcy na znak solidarności ze wszystkimi zwierzętami wykorzystywanymi przez ludzi, dali wypalić sobie na ciałach liczbę 269, dokładnie tak jak znaczone są ciała zwierząt - metalowym prętem
konto usunięte
2017-02-09, 0:10
Kiedy rozstrzygnięcie konkursu?
konto usunięte
2017-02-09, 3:31
269 r. to data męczeńskiej śmierci św. Walentego, którego dzień będziemy wkrótce obchodzić. A jak wiadomo jest on patronem rżnięcia ("rżnij, Walenty, Bóg się rodzi!"), więc zapewne liczba ta ma znaczenie totemiczne i ma przysporzyć okazji.
Adrian 92
Co prawda to prawda.
@adrian62 weź się nie udław w zachwycie nad swoim idolem. Dał się oznakować jak bydło jego sprawa a to że na debilach takich jak ty się dorobił nie czyni go lepszym od innych - chyba że oceniasz wszystko przez pryzmat pieniądza ale wtedy nie mamy o czym pisać.
jerry280 napisał/a:
(...) to że na debilach takich jak ty się dorobił nie czyni go lepszym od innych - chyba że oceniasz wszystko przez pryzmat pieniądza ale wtedy nie mamy o czym pisać.
To ty oceniasz wszystko przez pryzmat pieniądza. Zauważyłeś że Różal się dorobił ale już co robi dla potrzebujących to nie.
Pewnie zrobił to dlatego, żeby kolejny Alan, Brajan czy inny Janusz pytali jak op 'a co to znaczy? ocb?' i żeby zwrócili uwagę na tą sytuację. Spełniło się.