👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalnie moja tak się zachowuje jak ją w analek ruchnąć chcę.
Alleluja !
Alleluja !

i tak bym r🤬ał a ten egzorcysta wyglądał jak mój profesor Krzysztof Golański
ksywa kudłaty

@up
Ech Ty jajcarzu
Edit: zapoznaj się z tematem, nikt nigdy nie głosił, że Jezus wstąpił w stratosferę bądź gdziekolwiek...
Nie żebym walczył o moralność, ale o zgodność z tematem...
Ech Ty jajcarzu

Edit: zapoznaj się z tematem, nikt nigdy nie głosił, że Jezus wstąpił w stratosferę bądź gdziekolwiek...
Nie żebym walczył o moralność, ale o zgodność z tematem...

@Flushingflash Śmiało można powiedzieć że nasz parlament to takie piekiełko. Trafiają tam tylko źli i podli ludzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie