Artur Binkowski wypowiada się przed kamerami o walce która odbędzie się 19.10.13 z K.Zimnochem .
Ogólnie typ nieźle pogrzany , dawno takiego ciula nie słyszałem , nawet na patologicznych dzielnicach znam bardziej elokwentnych sk🤬ysynów .
Co do jego słów o Zimnochu , to prawda strzelił chłopaków z dupy , całe jego miasto o tym piszczało .
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-10-12, 23:14
MAM!!!!!!!! po pół godzinie szukania. To on:
@up to przecież "Toxic avenger" ^^
Sympatyczny chłopak, IQ=temperaturze pokojowej, ale trzymam za niego kciuki.
konto usunięte
2013-10-13, 0:14
Jakby powiedzieć normalnie to co chciał przekazać to nawet mądrze prawi.
konto usunięte
2013-10-13, 0:28
Przerażające ,że jeszcze 2 lata temu był normalnym człowiekiem nastawionym na sukces. Dzisiaj wygląda na 35letniego ziomka spod monopolowego.
Skoro mózg mu się o czachę ciągle obijał to co się dziwić...
jak to ktoś napisał - Jola Rutowicz polskiego boksu
Ja tam będę kibicował Binkowskiemu. Kocha rodzine, kultywuje Polskość w swoich dzieciach. Mimo papki wydaje się taki otwarty i pozytywny
Pozytywny chłopak , tylko tak się zastanawiam jak to z tym śpiewaniem wygląda . Rano dzieciaki go budzą i mówią " Tato pośpiewajmy o mój rozmarynie czy inne bogurodzice "
Zobaczcie sobie wypowiedz Riddicka Bow przed walkami z Gołotą a odrazu po walce . Miał problemy z wymową zrobili nawet o tym dokument ,Piękny sport lecz dla niektórych zabójczy