Tak się broni pedofilów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:17
Jak sprawić by zakonnica zaszła w ciążę?
przebrać ją za ministranta
przebrać ją za ministranta
Według tego piernika pedofilia to rodzaj namiętności ? dobrze zrozumiałem
Gdzie ten świat zmierza .....
Gdzie ten świat zmierza .....
Wiecie co jet najgorsze? Że ten koleś mnie parę lat temu bierzmował. Czy on wtedy mógł patrzeć na mnie jak na obiekt sexualny? ; o
wstałem, włączyłem sadistica, odpalam filmik. Przecieram oczy, myślę, że jestem jeszcze zaspany. Mija godzina, wypiłem kawę - włączam go jeszcze raz - kuhfa to samo.
Co się dzieje z tym światem i kościołem?
Co się dzieje z tym światem i kościołem?
A kościoły razem z całą tą mafią, w p🤬du wyburzyć zaorać i posadzić las. Od razu w Polsce ładniej by się zrobiło.
Sorry ale z tym że się tego nie powstrzyma to ma racje akurat, to są jak pedały zawsze były, są i będą.
Rezor napisał/a:
Nie jestem katolikiem ale to się nazywa "nadinterpretacja"... Gdzie on popiera pedofilie? stwierdził tylko, że papież zajmował się czymś ważniejszym dla kościoła niż pedofilia. Stwierdza też, że pedofilia jest była i będzie (to samo mógł powiedzieć o homofilii czy zoofilii)... Kościół tyle może zdziałąć w zwalczaniu pedofilii co Islam może poradzić na poprawę jakości polskich kebabów
Tymbardziej, że w innych religiach jest bardziej powszechna (tak jak przymusowe małżeństwa czy kazirodztwo).
Dokładnie, ale jak ktoś wchodzi tu z antykościelnym nastawieniem na wejściu to tak też odbierze filmik.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie