konto usunięte
2013-02-23, 10:02
Jak sprawić by zakonnica zaszła w ciążę?
przebrać ją za ministranta
Według tego piernika pedofilia to rodzaj namiętności ? dobrze zrozumiałem

Gdzie ten świat zmierza .....
Wiecie co jet najgorsze? Że ten koleś mnie parę lat temu bierzmował. Czy on wtedy mógł patrzeć na mnie jak na obiekt sexualny? ; o
konto usunięte
2013-02-23, 10:15
wstałem, włączyłem sadistica, odpalam filmik. Przecieram oczy, myślę, że jestem jeszcze zaspany. Mija godzina, wypiłem kawę - włączam go jeszcze raz - kuhfa to samo.
Co się dzieje z tym światem i kościołem?
konto usunięte
2013-02-23, 10:23
A kościoły razem z całą tą mafią, w p🤬du wyburzyć zaorać i posadzić las. Od razu w Polsce ładniej by się zrobiło.
Kamieniołom do końca jego żywota, to za mało!!
konto usunięte
2013-02-23, 10:26
Sorry ale z tym że się tego nie powstrzyma to ma racje akurat, to są jak pedały zawsze były, są i będą.
konto usunięte
2013-02-23, 10:31
Rezor napisał/a:
Nie jestem katolikiem ale to się nazywa "nadinterpretacja"... Gdzie on popiera pedofilie? stwierdził tylko, że papież zajmował się czymś ważniejszym dla kościoła niż pedofilia. Stwierdza też, że pedofilia jest była i będzie (to samo mógł powiedzieć o homofilii czy zoofilii)... Kościół tyle może zdziałąć w zwalczaniu pedofilii co Islam może poradzić na poprawę jakości polskich kebabów
Tymbardziej, że w innych religiach jest bardziej powszechna (tak jak przymusowe małżeństwa czy kazirodztwo).
Dokładnie, ale jak ktoś wchodzi tu z antykościelnym nastawieniem na wejściu to tak też odbierze filmik.