Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tratarara 2021-05-03, 17:37 3
Adae napisał/a:

Czy to dziwne, ze znacznie latwiej zabilbym z🤬ba, ktory zneca sie nad psem niz psa, ktory zneca sie nad z🤬bem?
Zzycie z psami jest cecha czlowieka cywilizowanego, dzikie ludy zamieszkujace azje i afryke nigdy sie samodzielnie nie rozwinely, a jednym z powodow jest to, ze nie oswoili psow.

Tak k🤬a, to na pewno dlatego, że nie mają psów. Wcale to nie tak, że inny klimat. Takich debili jak ty to powinni usypiać od razu, żeby nie szerzyli swoich debilizmów publicznie.
Zgłoś
virescens 2021-05-03, 18:28 2
Adae napisał/a:

Czy to dziwne, ze znacznie latwiej zabilbym z🤬ba, ktory zneca sie nad psem niz psa, ktory zneca sie nad z🤬bem?
Zzycie z psami jest cecha czlowieka cywilizowanego, dzikie ludy zamieszkujace azje i afryke nigdy sie samodzielnie nie rozwinely, a jednym z powodow jest to, ze nie oswoili psow.

Najwiekszymi z🤬bami są psiarze tacy jak Ty trzymający w klitkach psy ! Wyp🤬alaj do lasu ze swym stadem!
Zgłoś
Zujka 2021-05-03, 18:28 1
Co za k🤬a j🤬a z tej właścicielki psa, nawet się podnieść nie potrafi, leży i k🤬a i czeka aż jej bydlę dzieciaka zagryzie. Do uspania razem z tym psem

podpis użytkownika

"Jeśli plan nie działa, zmień plan, ale nigdy cel" - M. Trynkiewicz
Zgłoś
35i 2021-05-03, 19:39 1
Zujka napisał/a:

Co za k🤬a j🤬a z tej właścicielki psa, nawet się podnieść nie potrafi, leży i k🤬a i czeka aż jej bydlę dzieciaka zagryzie. Do uspania razem z tym psem

Co wy z tym "uspania"? Kolejna osoba tak pisze, uśpienia.
Zgłoś
Zasysacz 2021-05-03, 20:04
Halman napisał/a:

pewnie ten miły piesek który "nigdy nikomu krzywdy nie zrobił" nie przypadkiem ma kaganiec...
do uśpienia na koszt właściciela takie głupie, agresywne bydlę...

Właściciela też razem z psem równie głupi jak nie głupszy.
Zgłoś
Zujka 2021-05-03, 21:15
35i napisał/a:

Co wy z tym "uspania"? Kolejna osoba tak pisze, uśpienia.

Pardon

podpis użytkownika

"Jeśli plan nie działa, zmień plan, ale nigdy cel" - M. Trynkiewicz
Zgłoś
ruddie 2021-05-03, 22:13 1
Dlatego trzeba nosić ostry składany nóż, taki z ostrzem do 15 cm. Ma kaganiec czy nie ma - a później można właścicielowi poprawić kopa w ryj.
Zgłoś
Ja_pikole 2021-05-04, 7:36 1
Jedyne rozwiązanie to zakaz trzymania psów w blokach.
Chcesz psa? Kup sobie domek z ogródkiem i niech ci sra w grządki.
Przy okazji skończą się osrane chodniki, oszczane klatki schodowe, pasjonujace przejazdzki windami z psami bez kagańców, pogryzienia na placach zabaw i dresiarnia z "amstafami" w parkach.
No i jeszcze rozp🤬ala mnie sytuacja, gdy 45kg chuchro "prowadzi" na smyczy 60kg bydle (oczywiscie bez kaganca) i w koncu nie wiadomo kto kogo prowadzi, a gdy pies się zerwie to nie ma szans go utrzymać (tak tak psiarze - znam to p🤬lenie, że wyszkolony i się slucha i sie nie wyrwie). Debile bez wyobraźni.
Zgłoś
JebacToGowno 2021-05-04, 9:47
ruddie napisał/a:

Dlatego trzeba nosić ostry składany nóż, taki z ostrzem do 15 cm. Ma kaganiec czy nie ma - a później można właścicielowi poprawić kopa w ryj.

za użycie noża masz przypał murowany. Ja proponuję nosić szpadel.
Zgłoś
Attero132 2021-05-04, 10:49 1
Każdy kto trzyma psy w bloku jest z🤬bem genetycznym. EKO c🤬je sie przyp🤬alają do psów na wsi na łańcuchu a nie mają nic przeciwko egzystencji psa w "apartamencie 35m2" w warszawce
Zgłoś
picolo 2021-05-04, 11:39 1
A ta p🤬da to wyszła poleżeć pod blokiem czy jaki c🤬j? Dobrze, że śmierdziuch miał kaganiec.
Zgłoś
Strielok1 2021-05-04, 12:18
JebacToGowno napisał/a:

A miliony much wp🤬lają gówno. Może i się nie mylą ale p🤬lę, ja wolę jajecznicę.
Psy to tępe sk🤬ysyny. Do tego śmierdzą.

Przeważnie jestem spokojnym gościem ale z całego serca życzę ci żeby ciebie ktoś tak nap🤬lał łopatą jak tego psa z gifa.
Zgłoś
tigertm 2021-05-04, 16:27
ale p🤬dy pies w kagncu i każdy sp🤬alał xD owczarek dostałby parę butów i by się chował za tym lezącym ścierwem a bez kaganca na owczarka jest prosty chwyt wkłada mu się rękę do końca pyska i żeby się usrał to już nie zaciśnie szczęki
Zgłoś
yoyobart 2021-05-04, 17:11
Nie lubisz z pieseła smalcu? To należysz do padalców
Udo z kundla nie smakuje? Jesteś kretynem,debilem,c🤬jem itd...
Zgłoś
San.Escobar 2021-05-04, 18:55
JebacToGowno napisał/a:

A miliony much wp🤬lają gówno. Może i się nie mylą ale p🤬lę, ja wolę jajecznicę.
Psy to tępe sk🤬ysyny. Do tego śmierdzą.

wyp🤬alaj chora k🤬o
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie