Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:56
Zulu-Gula 2023-10-31, 6:45 5
LordBolonko napisał/a:

niezłym gruzem tam pociska

Popisywał się, bo podobno miał niezłe poduszki powietrzne na wyposażeniu dodatkowym.

Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2023-10-31, 6:45 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Aaltonen 2023-10-31, 8:08
I na hu. hamował jak hamulce w tym złomie działają tylko przez pierwsze 3 sekundy.
Zgłoś
Paprotek 2023-10-31, 10:25
Pewnie oglądał "Ślepnąc od świateł" i chciał jak Dario zabić bandziorów jadących z nim w samochodzie bez zapiętych pasów. Sceneria ta sama
Tylko nie przewidział pożaru
Zgłoś
Kooondor2000 2023-10-31, 18:27
uzytkownik609 napisał/a:

Jeśli miał gaśnice pod ręką to mogl się uratować. Więc nie wiem skąd ten głupawy tytul selekcja naturalna. Trochę wyobraźni.
O, Odpowiedzialność zbiorowa, czyli popierasz nazistow którzy mordowali Polaków w Warszawie. Ciekawi mnie proces wychowawczy i edukacji który produkuje takie ktosie

80% młotków w moskowii popiera tego kurdupla fiutina, więc kolega ma rację, niech płoną.
Zgłoś
freddy.krueger 2023-11-01, 9:32
Łada ...Nirvana prędkość i wiesz że będzie dobry film
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem