Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Black Pitt 2013-06-18, 8:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mp_toujane 2013-06-18, 8:40 1
Miziou napisał/a:

Wiejski rodowód - wiejski komentarz.

Tia, właściciel Golfa się odezwał. Przykro mi, że cię nie stać na golfiaka, ale jak rodzice się odkują, to Ci kupią fiata, albo co...

Niestety nie uda nas ci się oszukać.
Golfik I - IV zawsze będzie się kojarzył z dresami / burakami... Co byś nie napisał

Radzę szybko zmienić ci auto, byle nie na kalibrę po tjuningu. 15 letnich bmek też nie polecam, bo dalej będziesz czytał wrzuty na temat swojego samochodu
Zgłoś
Black Pitt 2013-06-18, 8:49 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 9:05
Fake. Nie zapalił się
Zgłoś
BMWswap 2013-06-18, 9:06
das auto
Zgłoś
MudPie 2013-06-18, 9:24
winthek napisał/a:

15 letnich bmek też nie polecam

a 25 letnie mogą być ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 9:32 2
winthek napisał/a:

Golfik I - IV zawsze będzie się kojarzył z dresami / burakami... Co byś nie napisał

powiedział ten co MPkiem jeździ...

Jedź sobie kolego na jakiś zlot VW to może zmienisz podejście do tematu, parę dni temu odbył się bardzo fajny zlot w Dynowie... Gdybyś tam był to byś takich głupot nie pisał. No i jeszcze na stare BMW masz czelność najeżdżać...

Wyzywasz innych od buraków a sam nim jesteś!
Zgłoś
Fakerę 2013-06-18, 9:54 2
A tu BMW sobie wyprzedza
Akcja od 39 sek.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 10:06
Zgłoś
donald207 2013-06-18, 10:22 1
Panie to diesel - musi kopcić
Zgłoś
jezier 2013-06-18, 10:26 1
Mi kierowcy golfa kojarzą się z podludźmi.
Zgłoś
veno 2013-06-18, 10:38
Miooota nim jak szatan
Zgłoś
MudPie 2013-06-18, 10:39
adamsok napisał/a:

Jedź sobie kolego na jakiś zlot VW to może zmienisz podejście do tematu, parę dni temu odbył się bardzo fajny zlot w Dynowie... Gdybyś tam był to byś takich głupot nie pisał. No i jeszcze na stare BMW masz czelność najeżdżać...

Daj spokój nie warto... Będziesz tracił czas i się produkował jak można pośmiać się z głupoty...
Zgłoś
mp_toujane 2013-06-18, 10:40
adamsok napisał/a:

a ty wiesz najlepiej ziomuś czym ja jeżdżę
wśród moich znajomych są tacy, którzy jeżdżą golfami, wszyscy są wieśniakami w białych kaszkietach, nic na to nie poradzę, mówię tylko jak jest
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-18, 10:51
w 1:08 słychać strzały
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem