Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:13
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Guz-00 2014-05-05, 22:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KARAKOL 2014-05-05, 22:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 22:56
Film jest w poziomie, ale nie na poziomie.
Zgłoś
Jesuz 2014-05-05, 23:08
Zgłoś
łukaszbacior 2014-05-05, 23:11
Gdyby nie kierowcy zestawów takie ciule jak wy nie mieliby co do garów włożyć więc z szacunkiem do tego zawodu i spać bo jutro matury nie napiszecie
Zgłoś
lilmuzynio 2014-05-05, 23:15 1
Zgłoś
Enzo_Gorlomi 2014-05-05, 23:33
@up
a Ty byś zwolnił?
a co takiemu ciulowi jak Ty szkodzi chwilę poczekać? Spokojnie nadrobisz stracony czas swoim lanosem z LPG
Zgłoś
alonz 2014-05-05, 23:35
od kiedy to na naszej pieknej krajowej A4 nie ma pasa awaryjnego?
Zgłoś
Musi 2014-05-05, 23:38
Zgłoś
glinka33 2014-05-05, 23:39
Nie ma jak dwa TIRy które mają "Bata" próbują się wyprzedzać cudowny widok.
Zgłoś
Enzo_Gorlomi 2014-05-05, 23:51
alonz napisał/a:

od kiedy to na naszej pieknej krajowej A4 nie ma pasa awaryjnego?

od węzła Pietrzykowice pod Wrocławiem do węzła Krzyżowa nigdy nie było pasa awaryjnego

Musi napisał/a:

Ja bym zwolnił, bo trzeba troszkę myśleć na drodze, ale tego Cie na szkółce nauczą, więc później jeżdżą takie trolle jak Ty, na dwupasmówce też przyśpieszasz jak ktoś Cie wyprzedza pewnie ośle ?

ok, to jak już będziesz na tej drodze to pomyśl troszkę.
Reszty szczeniackiego szczekania nie komentuję.
Zgłoś
modyf 2014-05-05, 23:52 1
@up przejedź się kiedyś załadowaną ciężarówką, zobacz jak łatwo jest to rozpędzić, a później coś powiedz o zwalnianiu bo panu w lanosie się spieszy...
nie, nie jestem TIRowcem, po prostu parę razy z kumplem w trasie byłem.
Zgłoś
Schabik 2014-05-06, 0:16
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-06, 12:45
Zgłoś
MudPie 2014-05-06, 14:55
Też bym tak zrobił jeżeli by tak jechali powyżej 1 minuty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem