Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Można powiedzieć post powitalny

Działdowo moje miasto - takie piękne

kierowca z białego mesia (22lata) jest znanym lokalnym piratem
chyba "szybcy i wściekli" za bardzo wjechali

obydwa tumany prawko mają zabrane na 3 lata.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lexter 2023-06-19, 19:03 2
Szkoda, że nie ma kolejnej części na hardzie
Zgłoś
korba921 2023-06-19, 19:34 5
Całe szczęście tylko sobie idioci zrobili krzywdę
Zgłoś
Yolanda 2023-06-19, 20:10 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
marcino_zly 2023-06-19, 20:51 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cipq 2023-06-19, 22:03
Rodzice przy kasie widać.
Zgłoś
Vindizel 2023-06-19, 22:18 1
Piękne przywitanie, chapeau bass.
Zgłoś
MIhau_ 2023-06-19, 22:20
A niby skąd informacja o zakazie na 3 lata, to że im ktoś zatrzymał PJ to nie oznacza, że nie będą jeździć - prokuratura na 99% odda im PJ i wszystko pójdzie w kierunku art. 86§1 kw.
Zgłoś
konto usunięte 2023-06-19, 22:27 4
Właśnie przez przykład takich matołów w szybkich autach na 18-tke ojciec pozwolił mi kupić fiata punto 1.2 choć bardzo chciałem 1.4 ale tata powiedział, że na początek mniej mocy źebym opanował maszyne
Zgłoś
TomaszBukowski 2023-06-20, 0:57 2
pankruk napisał/a:

Właśnie przez przykład takich matołów w szybkich autach na 18-tke ojciec pozwolił mi kupić fiata punto 1.2 choć bardzo chciałem 1.4 ale tata powiedział, że na początek mniej mocy źebym opanował maszyne

Nie przejmuj się, pojezdzisz trochę poćwiczysz, na Punto 1.4 jeszcze przyjdzie czas.
Zgłoś
Cipczan 2023-06-20, 8:39
Jeden cztery zera i piąte za kierownicą a drugi, cały w bieli, rej. NI KAGA. Powinien zmienić na kaka, bo jeździ jak gówno. Albo taki rebus, że NIGA ładuje mu w KAkao.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-06-20, 9:41 1
Zgłoś
quniu88 2023-06-20, 17:09
Zgłoś
mpv 2023-06-20, 23:14
TomaszBukowski napisał/a:

Nie przejmuj się, pojezdzisz trochę poćwiczysz, na Punto 1.4 jeszcze przyjdzie czas.

No chyba że spotka takich debili na swojej drodze w furze za 300k. Tamtemu nic nie będzie, a z punciaka silnik zostanie. Pamiętam takie zderzenie kuuupe lat temu malucha z jakimś dużym Suwem w Mławie na siódemce. Z malucha tylko silnik został. Zgadnijcie kto miał pierwszeństwo i wyszedł bez szwanku.
Zgłoś
konto usunięte 2023-06-21, 21:52
Zgłoś
Antypolak666 2023-06-21, 22:22
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem