podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmWiesz są takie ople co prawie 200 kuca mają. Ale to nie taki i nie moc a mokro. Pewnie kupił używane opony albo wielosezonowe chińskie typu imperial. Oczywiście manewr, za który powinni mu prawo jazdy zabrać dożywotnio był główną przyczyną zdarzenia.
Opony k🤬a z olx 20 letnie za 100zł komplet bo miały 5mm bieżnika.
Na wielu rzeczach oszczędzałem w aucie ale nigdy k🤬a nie na oponach, zawieszeniu ani hamulcach.
Ale wiesz geniuszu że minimalny bieżnik opony letniej to 3-4 mm, poniżej nadaje się do kosza. Ale skąd Ty możesz to widzieć.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Czegi ty nie powiesz. Tyle że to tylko stara astra. To ze można wpaść w poślizg nawet takim gównem to jest oczywiste.
Na wielu rzeczach oszczędzałem w aucie ale nigdy k🤬a nie na oponach, zawieszeniu ani hamulcach.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówHahaha typowi Polacy w swoich popowodziowozach z rajchu za 500 euro. Takie trumny na kołach powinny już być dawno w hucie. Mam też nadzieję, że biedak zdechł, bo po co taki nieudacznik żyje?
Nie pisz więcej bo się kompromitujesz.
Nie załapałeś prostego żartu, a później się o to zesrałeś. Brawo młotku.
Twój Seba to pewnie ma beemkę?
Nie opanował mocy obsranego Opla.