📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

myślał ze to NFS. I bardzo dobrze. Będzie miał nauczkę, może przez to nikogo w przyszłości nie zabije.

Nakwasowany napisał/a:
a co gdyby wasza matka przechodziła akurat przez ulicę?
![]()
Brak słów

Think widze ze nadal nie rozumiesz. Nie napisałęm nigdzie ze robi prawidłowo jeżdżąc slalomem ale winni są tacy użytkownicy dróg np jak ty którzy za nic mają podstawowe przepisy prawa ruchu drogowego. Jakby inni się dostosowali do panującego prawa to nie musiał by jeździć jak szalony tylko normalnie wyprzedził by ich lewym pasem. Jakbyś troche pojeździł po innych krajach to może by cie nauczyli jak sie poruszać po autostradzie. Pojedź do Niemiec i lewym pasem jedź 100km/h może wtedy policjanci ci wytłumaczą o co chodzi
1.17 s - 1.19 s - Nieoznakowana Czarna Łada Numery XXXX . Zrobiła mu zdjęcie fotoradar w środku, odbicie w lusterku ! Zapamiętajcie ją

michal29 napisał/a:
Think widze ze nadal nie rozumiesz. Nie napisałęm nigdzie ze robi prawidłowo jeżdżąc slalomem ale winni są tacy użytkownicy dróg np jak ty którzy za nic mają podstawowe przepisy prawa ruchu drogowego. Jakby inni się dostosowali do panującego prawa to nie musiał by jeździć jak szalony tylko normalnie wyprzedził by ich lewym pasem.
Jestem przekonany, że policja zatrzymała wszystkie osoby, które blokowały drogę temu nieszczęśnikowi i wymierzyła im surową karę.
michal29 napisał/a:
Jakbyś troche pojeździł po innych krajach to może by cie nauczyli jak sie poruszać po autostradzie. Pojedź do Niemiec i lewym pasem jedź 100km/h może wtedy policjanci ci wytłumaczą o co chodzi
Mam słuchać od policji z Niemiec porad jak jeździć w Polsce?
Jak już wyjechałeś to lepiej tam zostań.
edit:
qyi000 napisał/a:
wiec wiecznie niezadowolonym z gramatyki ludziom mowie " screw you "
![]()
Ja osobom robiącym błędy ortograficzne polecam słownik.

Think ty nigdy chyba nie zrozumiesz jak prawidlowo jeździć po drogach. Smutne jest tylko to że wlasnie takich kierowców jak ty jest teraz bardzo dużo - bez pojęcia o podstawach ruchu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie