Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:00
eyven 2012-09-19, 17:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
czerwo64 2012-09-19, 17:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 17:42 1
Zgłoś
MIhau_ 2012-09-19, 17:57
Gdzies przeczytalem, ze oni w Rosji to prawo jazdy w czipsach znajduja. I to chyba jest sadzac po filmie prawda.
Zgłoś
Dziamian 2012-09-19, 18:13
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 19:05
#Dzimi Wlasnie mialem to npisac... zapewne Ci co odrazu pstawili wine na"tira" posiadaja prawko strasznie dlugo albo wogole go nie maja i nie znaja przepisow...
Zgłoś
oblakany 2012-09-19, 19:11
@up
tzn, że jak żółta farba się przybrudzi/zetrze to znaki (żółte linie) już nie obowiązują? Ciekawa logika... Mam nadzieję, że nie odjeżdżasz za daleko od domku, bo jeszcze byś komuś krzywdę zrobił na naszych cudownie oznakowanych drogach. Pomijam już fakt, że, jak ktoś wcześniej napisał, jest znak pionowy.

Swoją drogą, szkoda, że u nas kamery w samochodach nie są takie popularne. Jestem pewien, że trafiałyby się dużo ciekawsze materiały, sam z resztą widziałem już kilka ciekawych akcji na trasie.
Zgłoś
Dziamian 2012-09-19, 21:56
Zgłoś
TruckR 2012-09-20, 0:07
Z tego co widzę, to jeżeli chodzi o znaki poziome barwy żółtej to aktualny jest co najwyżej tylko ten z lewej strony... bo ten na środku jezdni wygląda jakby był zamalowany na czarno.
Do tego jest znak pionowy informujący o zwężeniu lewostronnym/końcu lewego pasa.

Więc jeśli chodzi o rzekome zajechanie przez ciężarówkę to Ja tutaj takowego nie widzę, co najwyżej kierowca pojazdu rejestrującego to zdarzenie trochę "zaspał"

Jeżeli chodzi o późniejsze wydażenie to według mnie kierowca ciężarówki nie popełnił tutaj znacznego błędu... upewnił się w lusterku czy może się "schować", zasygnalizował zamiar zmiany pasa po czym płynnie i wolno zmienił pas, nie mógł się spodziewać że jakiś debil zacznie twardo wyprzedzać z prawej strony nie zważając na nic.

Fakt! powinien upewnić się czy aby na pewno może rozpocząć manewr...
I nie zawadziłoby gdyby zerknoł jeszcze w prawe lustro w trakcie wykonywania manewru.
Ale na litość boską jakim trzeba być skończonym kretynem żeby w takim momencie wciskać się z prawej strony?

Potrafiłbym to jakoś zrozumieć gdyby faktycznie od kilku km jechał lewym pasem i blokował...
Ale w miarę szybko (jak na możliwości ciężarówki) wykonał manewr...

Dla mnie kierowca BMW ma poważne braki we wnętrzu czaszki...

Tyle ode mnie.

Pozdro.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 11:13
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem