Tym razem fotki skutków, niestety brak wideo.
Akcja w mojej okolicy, jadę tamtędy codziennie, nie wiem jakim debilem trzeba być, żeby do takiego czegoś doprowadzić
Wyprzedzał na przejeździe kolejowym, pod górkę, na podwójnej ciągłej oczywiście.
Ja nie dam rady ?!
Cytat:
Do wypadku doszło około godziny 16. Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że mężczyzna jadący z Czerwieńska w stronę Zielonej Góry wyprzedzał na przejeździe kolejowym, na podwójnej linii ciągłej. Po zjechaniu na przeciwległy pas ruchu jego renault clio uderzyło w audi nadjeżdżające z naprzeciwka. W zderzeniu uszkodzone zostało też trzecie auto. Widok na miejscu zdarzenie jest dramatyczny, trzy samochody są rozbite, jedno auto leży na boku.
W wypadku zginął kierowca renault clio, pasażer z tego auta w ciężkim stanie trafił do szpitala. Ranne zostały też dwie osoby z audi, one również zostały odwiezione do szpitala. Na miejsce przyjechali strażacy, jest też policja i pogotowie. Do akcji wezwano śmigłowiec medyczny. Droga jest w tej chwili całkowicie zablokowana.
No debil
L................a
2012-07-03, 3:49
@up
"Bo to dobry chłopak był i mało pił." O co ci chodzi, przecież sam się złapał prowadząc po pijaku i sam sobie odebrał prawko. No może nie odebrał, ująłbym to trochę inaczej - nie będzie mu już potrzebne.
to nie williams tylko clio 1.8 16v (135km) tak to jest jak się nie myśli. Ja też lubie zap🤬lać no ale bez przesady, gość nie ogarnął kuwety, czy ma sie 24 konie czy 324 to trzeba wiedzieć kiedy przystopować
podpis użytkownika
Rugby - to mnie kręci...
Wiem, że sam. Ale po prostu mi go szkoda, bo to był dobry chłopak i nie zasłużył na śmierć.
Taak, to clio 1.8 16v KAT, ale z tyłu była klatka, nie było okien tylko plexa i waga była zmniejszona do minimum. Tylko wyglądał jak williams, silnik inny
Patrze i kojarze to miesjce, za chwile faaaktycznie, przeciez to przejazd między Przylepem a Płotami, nie słyszałem o wypadku a jestem z Nietkowa, zaraz poczytam na stronach z newsami o tym, ale widać bezmyślność kierowcy który się zdecydował na tak ryzykowny manewr.......
o jednego idiotę mniej