Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:43
Wayas 2013-04-05, 9:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 9:27 1
dziedzic1205 napisał/a:

Jak Wam się nie będą podobać to mnie zlinczujcie

Popatrzcie jaki człowiek światowy - nie dość, że sadol to jest masochista
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 9:37 1
Ten z przyczepą dał rade wyprzedzić Ciebie przed nadjeżdżającym pojazdem z przeciwka a Ty nie dałeś rady pyknąć traktorka co 20km/h leci?
Zgłoś
gustav665 2013-04-05, 9:38
hahaha nie moge sie przestac smiac! super filmik, super treści przedstawia! hahah! Mam nadzieję, że na sadisticu tylko takie true Sadistic traktory będą. SUper filmik, fajnie, że wpadłeś na to, żeby go wrzucić do nas.
Zgłoś
moonmaker05 2013-04-05, 9:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
petru23 2013-04-05, 9:41
ale wyrwałeś za nim jak rasowy pies
Zgłoś
beeveer 2013-04-05, 9:48 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 9:50
siwydziad napisał/a:

dziedzic1205

To nie ja przyspieszyłem tylko traktor zwolnił. Bo dogonił drugi traktor z przyczepą. Poza tym nie mogłem się wychylić na tyle żeby zobaczyć czy coś jedzie z przeciwka bo zobaczyłem ową multiplę w lusterku

Masz zajebiste auto!!!!! Dogoniło traktor!

A Ty za to zajebiście cytujesz
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 9:54
Linczuje cie w imieniu Donalda
Zgłoś
camson 2013-04-05, 10:01
Zgłoś
Torcida666 2013-04-05, 10:06 1
Zgłoś
rysiek0 2013-04-05, 10:08
nie dość że multipla to jeszcze z przyczepką xD
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 10:14
nie zachowales odleglosci od pojazdu cie poprzedzajacego pacanie
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 10:46
moze i by sie podobalo jak bys sobie zamiast kamerki kupil radio moze byc nawet przenosne zeby jakos ozywic te filmiki
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 10:56
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem