Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Elminster 2013-05-20, 17:46
Najlepszy gość siedzący na trawie =D

Ktoś wie co to za kamerka z pomiarem prędkości ????
Zgłoś
Takeda 2013-05-20, 18:51 8
Velture napisał/a:

Cytat:

ja bym jechał dalej

Cytat:

Zgodnie z art. 162 § 1 k.k., kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

podpis użytkownika

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
Mr.Benny 2013-05-20, 20:11
Zdrowo jebnął

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-20, 21:13
No bez klatki jak się tak poobraca to z kierowcy dużo nie zostanie.
Zgłoś
mp_toujane 2013-05-20, 21:58
okrężnica napisał/a:

Pewnie. Może komuś trzeba pomóc wyjść z tego wraku, może udzielić pomocy oraz zadzwonić po służby, ale Ty jesteś bohater i byś jechał. Brawo.

Podobnie się kiedyś rozj🤬em, i to na ruchliwej ulicy o 10 rano. Żaden c🤬j się nie zatrzymał, a co dopiero mówić żeby podszedł. Tak samo jak żadna z kurew stojących na przystanku 30 metrów dalej... żadna nie podeszła.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-20, 22:01 1
okrężnica napisał/a:

Pewnie. Może komuś trzeba pomóc wyjść z tego wraku, może udzielić pomocy oraz zadzwonić po służby, ale Ty jesteś bohater i byś jechał. Brawo.

Nie potrafi normalnie jeździć to niech umiera...
Zgłoś
5476 2013-05-21, 12:30
nieźle wpadł w poślizg hehe
jak kupiłem swój pierwszy samochód to też za szybko jechałem jak na takie warunki pogodowe (zbliżone do tych na filmie) i też wpadłem w poślizg, a za mną jechał tir, który nawet nie pokwapił się żeby hamować, ale w ostatniej sekundzie udało mi się opanować pojazd Teraz już jeżdżę wolnej w deszczu
Zgłoś