Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
konto usunięte 2011-05-30, 18:59
sluchajcie od 0:36, chyba slychac: to je rosja
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 19:06
na śmierć!
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 19:45 4
Kamera w rosyjskim samochodzie. Talizman ściągający śmierć, zło i zniszczenie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 19:45 1
Ryuk napisał/a:

Osobiście to po takiej akcji to bym się po pierwsze zesrał, a po drugie zatrzymał na tym poboczu, żeby wziąć kilka głębszych oddechów. No ale ruscy to jednak ruscy.

No widać oni przed jazdą wzieli kilka głębszych ale nie oddechów, uratowały ich stalowe nerwy kierowcy. I całę szczeście żeod frontu jechał tir bo osobówka mogła by uciekać na pobocze równocześnie z nimi i wyszedł by klops
Zgłoś
edge 2011-05-30, 20:12 2
mariobosss napisał/a:

No widać oni przed jazdą wzieli kilka głębszych ale nie oddechów, uratowały ich stalowe nerwy kierowcy. I całę szczeście żeod frontu jechał tir bo osobówka mogła by uciekać na pobocze równocześnie z nimi i wyszedł by klops

Nie klops tylko materiał na harda, prawie jak Kaskader Mike z Grindhouse: Deathproof
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 20:23 1
U nas nie lepiej robią.
Ale to co oni tam pokazali to masakra, i szczyt głupoty.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 21:27
.. a w majtach miał TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKĄ kupę ;]
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 21:48
Kurde, nie wiele no nie wiele brakowało i byłby HARD.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 22:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hedd 2011-05-30, 22:24
a ja moim 1,6 boję się rowerzystę wyprzedzić żaby z naprzeciwka nic nie nadjechało... ruscy mnie zawstydzili
Zgłoś
@ndrew 2011-05-30, 22:40
Większość po takiej akcji nie byłaby w stanie dalej prowadzić a przynajmniej ja.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 22:44
Odreagowali śmiechem z dupy!
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 22:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
max1522 2011-05-30, 23:17
ja tez dzis dwa tiry wyprzedzałem i je chało cos z na przeciwka ale moje auto na szczescie sobie troche szybciej radzi z wyprzdzaniem takich gabarytów.
Zgłoś
konto usunięte 2011-05-30, 23:32 2
max1522 napisał/a:

ja tez dzis dwa tiry wyprzedzałem i je chało cos z na przeciwka ale moje auto na szczescie sobie troche szybciej radzi z wyprzdzaniem takich gabarytów.

wielki brat jest pod wrażeniem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem