👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po pierwsze w USA można wyprzedzać prawą stroną, po drugie tam było wymuszenie i gościu chciał uniknąć zderzenia.

Cytat:
No np można motocyklistom zazdrościć czasu zaoszczędzonego na drodze, który on wykorzysta na dobry sex ze swoja kobieta jak Ty dalej będziesz dalej trzymał jak to nazwałeś babę za cycka żeby za nisko nie upadł.
Widzimy jak pan na filmiku zaoszczędził czas- Por🤬a za miesiąc, jak mu się złamania pozrastają i zagoją otarcia na dupie

Cytat:
jakiej widać Ty nie zaznałeś
Cytat:
popijaj siki które nazywasz kawą
Cytat:
słuchaj radia w którym w kółko to samo leci
Dobrze mi się wydawało. Motocyklistom, kiedy wywołać u nich ból dupy włącza się jasnowidzenie. Wiedzą nie tylko czego im zazdrościmy oraz czym jeździmy ale również czy zaznajemy zastrzyków adrenaliny, co pijemy oraz czego słuchamy

Widzę kurna niektórzy mówią że wina auta, sorki ale wyjeżdżający po pierwsze miał prawo wyjechać ( od motocyklu było ok. 200 metrów ) więc gdyby kierujący motocyklem jechał normalnie bez przekraczania prędkości bez hamowania by jechał dalej. Po drugie kierujący autem nie zakończył skrętu więc nie ma mowy o specjalnym zajeżdżaniu drogi.
Zawsze to powtarzam: Motocyklisto to Ty zginiesz więc Ty uważaj! Kierowcy samochodów jeżdżą tak jak zawsze i uważają normalnie, ale nie da się jechać i cały czas patrzyć po lusterkach bo byś usnął po godzinie jazdy ze zmęczenia i ciągłego stresu. Nikt też specjalnie nie wjeżdża w innych.
Zawsze to powtarzam: Motocyklisto to Ty zginiesz więc Ty uważaj! Kierowcy samochodów jeżdżą tak jak zawsze i uważają normalnie, ale nie da się jechać i cały czas patrzyć po lusterkach bo byś usnął po godzinie jazdy ze zmęczenia i ciągłego stresu. Nikt też specjalnie nie wjeżdża w innych.
19 sekunda. Widać zielone światło dla pasa po którym się motocyklista poruszał.
26 sekunda. Nie widzę żeby na skrzyżowaniu znajdowała się sygnalizacja świetlna ze strzałką umożliwiającą jazdę w prawo. Jeśliby była to i tak świeciła by się na czerwono.
Sprawa jest okrutnie prosta. Wina kierowcy który pojechał na czerwonym.
Jeśli jestem w błędzie proszę o oświecenie.
26 sekunda. Nie widzę żeby na skrzyżowaniu znajdowała się sygnalizacja świetlna ze strzałką umożliwiającą jazdę w prawo. Jeśliby była to i tak świeciła by się na czerwono.
Sprawa jest okrutnie prosta. Wina kierowcy który pojechał na czerwonym.
Jeśli jestem w błędzie proszę o oświecenie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie