

"Mięso z kangura można wędzić, gotować, smażyć, dusić. Dzięki mocnej strukturze łatwo je kroić w plastry, więc częstym daniem przyrządzanym z kangura jest stek. Należy jednak pamiętać, że ze względu na bardzo niską zawartość tłuszczu, można je łatwo wysuszyć."
... takiego z wody suszyć trzeba trochę dłużej, ale nadal bardzo smaczne są.
... takiego z wody suszyć trzeba trochę dłużej, ale nadal bardzo smaczne są.
~VeIture napisał/a:
Jakby ktoś nie wiedział to te k***y specjalnie wchodzą do wody aby zwabić ofiarę i ją utopić.
Ten ch*j chciał tego psa utopić.
Siedzisz k🤬a całe życie na chacie i tylko przeglądasz sadola, to chociaż byś przy okazji trochę angielskiego się nauczył. Nie ofiarę, tylko uciekają przed agresorem i w ten sposób się bronią.
cavern69 napisał/a:
"Mięso z kangura można wędzić, gotować, smażyć, dusić. Dzięki mocnej strukturze łatwo je kroić w plastry, więc częstym daniem przyrządzanym z kangura jest stek. Należy jednak pamiętać, że ze względu na bardzo niską zawartość tłuszczu, można je łatwo wysuszyć."
... takiego z wody suszyć trzeba trochę dłużej, ale nadal bardzo smaczne są.
Jadłam mięso z kangura. Szału nie ma. Jest w Kolonii knajpa w której serwują różne egzotyczne stwory typu aligatory, zebra, struś itp. Swoją drogą, ciekawe skąd biorą te mięso. Zwierzęta kradną z zoo?
A tak poza tym kundla na smalec, a kangura do Fame MMA.