👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Podejrzewam, że mają w siedzeniach specjalne wgłębienie na jaja."
Zamiast baku mają schowek na jajca.
Zamiast baku mają schowek na jajca.

S3ba napisał/a:
Zawsze się zastanawiałem jakby sobie w TT poradzili cwaniacy z Moto GP. Nie odmawiam im umiejętności, ale bardzo chętnie bym zobaczył w tym wyścigu takiego Rossiego, , Pedrose, Lorenzo czy Haydena
Jeśli dobrze kojarzę, to Rossi się kiedyś wypowiadał, że jest pełen podziwu dla tych ludzi, bo sam nigdy by się nie odważyłem wziąć udział/jechać z taką prędkością przez takie tereny jak oni.
O ile mi wiadomo, to w wyścigu brali udział także zawodnicy MotoGP i Superbike'ów. Prawda jest taka, że nikt za to nie dostaje kupę siana, nikt nie staje się nagle sławny, wiara tam jeździ dla zabawy i dla adrenaliny, bo nie ma takich drugich zawodów.

Cytat:
wie ktos czy Guy Martin w koncu wygral
Nawet na podium nie stanal niestety... Najwiecej zebral Michael Dunlop bo az 4 zwyciestwa i jedno drugie miejsce. Podaje wyniki wszystkich klas:
iomtt.com/TT-2014/~/media/Files/2013/Downloads/Race%20Results/Champion...
Oraz najwazniejsze bo to przeciez sadistic, a nie serwis sportowy

Te motocykle nie mają baków, to są właśnie ich cohones , do nich podłącza się wężyk i te motocykle są napędzane ich testosteronem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie