👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobno urazu kręgosłupa doznała, więc prawdopodobnie jej pasja do czterech kółek pozostanie z nią do końca życia

Przyszli oglądać, czy nagrywać...żeby tylko się później pochwalić w eterze....
Rudinxon napisał/a:
Podobno awaria hamulcy. Jej nic poważnego się nie stało.
no ... ma połamany k🤬a kręgosłup

Rudinxon napisał/a:
Podobno awaria hamulcy. Jej nic poważnego się nie stało.
Hamulcy, palcy, specy - co to ma być? Na jakich k🤬a wioskach się tak mówi?
Dopełniacz rzeczowników które w liczbie mnogiej kończą się na -ce, najczęściej (a być może zawsze, choć nie wiem) kończą się na -ów.
Hamulce - hamulców
palce - palców
spece - speców
K🤬a, ja jestem ze śląska, czyli dla wielu regionu upośledzonego pod względem poprawnej mowy, a jakoś potrafię sobie z tym radzić. Zacznijcie czytać coś bardziej ambitnego niż Facebook, sadol, czy ogólnie pojęty "śmieciowy internet" bo aż wstyd. Przecież nawet chrome to hamulcy podkreśla na czerwono, jak wielkim debilem trzeba być, żeby się nie zastanowić, że coś jest źle?
waloos napisał/a:
Hamulcy, palcy, specy - co to ma być? Na jakich k🤬a wioskach się tak mówi?
Dopełniacz rzeczowników które w liczbie mnogiej kończą się na -ce, najczęściej (a być może zawsze, choć nie wiem) kończą się na -ów.
Hamulce - hamulców
palce - palców
spece - speców
K🤬a, ja jestem ze śląska, czyli dla wielu regionu upośledzonego pod względem poprawnej mowy, a jakoś potrafię sobie z tym radzić. Zacznijcie czytać coś bardziej ambitnego niż Facebook, sadol, czy ogólnie pojęty "śmieciowy internet" bo aż wstyd. Przecież nawet chrome to hamulcy podkreśla na czerwono, jak wielkim debilem trzeba być, żeby się nie zastanowić, że coś jest źle?
Dostosował się do użytkowników portalu, czyli m.in do Ciebie.
Jak przez dłuższy czas czytał opisy Fantastico ( czy jakoś tak brzmiał nick ) nie przejmował się ortografią na tym portalu. Jednak jak chcesz innych wyzywać od wieśniaków [ a większość z nich dysponuje pewnie większym majątkiem od Ciebie ] zastanów się czy masz do tego prawo.
a tersz - idź k🤬a spać, POSZŁA!!!!!
@up czyli jemu nie wolno nikogo wyzywać za rażące błędy, ale Ty możesz atencjuszu, bo tak?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie