no niemożliwe
Wiem moja spostrzegawczość nawet mnie zadziwia
Wiem moja spostrzegawczość nawet mnie zadziwia
porzygam sie zaraz ...
D
HARDCORE
podpis użytkownika
Life is too short to listen boring music
HARDCORE
@Black_Garius
Rdza-Pedały
btw nie lubię punku ale ta piosenka jest cudowna!!!cała prawda o tych zniewieściałych p🤬lonych szmatławcach.
Szliśmy kiedyś z chłopakami po Długiej w Gdańsku i minęło nas dwóch pedałów. Kumpel się obrócił, zerwał im uścisk i ze złowieszczą miną kopnął jednego z nich w dupę.Ja tego drugiego oplułem i wyj🤬em w pysk.Przyjęli jeszcze kilka splunięć i liści(nie nie jesteśmy tępymi dresami).W pewnym momencie podszedł do nas facet- na oko ze 40 lat i mówi:
-ej no panowie we czterech na dwóch?
Ja na to: -ale to pedały są!
O on: -A to sorry i poszedł.
Przysięgam, że tak było naprawdę słowo w słowo.
Cudowne zachowanie Pana.
Bo jak ja k🤬a powiem swojej córce jak kiedyś zobaczy dwóch całujących się pedałów?Przy dziecku nie mogę zareagować tak jak każdy powinien postąpić- tępić ich!
Rdza-Pedały
btw nie lubię punku ale ta piosenka jest cudowna!!!cała prawda o tych zniewieściałych p🤬lonych szmatławcach.
Szliśmy kiedyś z chłopakami po Długiej w Gdańsku i minęło nas dwóch pedałów. Kumpel się obrócił, zerwał im uścisk i ze złowieszczą miną kopnął jednego z nich w dupę.Ja tego drugiego oplułem i wyj🤬em w pysk.Przyjęli jeszcze kilka splunięć i liści(nie nie jesteśmy tępymi dresami).W pewnym momencie podszedł do nas facet- na oko ze 40 lat i mówi:
-ej no panowie we czterech na dwóch?
Ja na to: -ale to pedały są!
O on: -A to sorry i poszedł.
Przysięgam, że tak było naprawdę słowo w słowo.
Cudowne zachowanie Pana.
Bo jak ja k🤬a powiem swojej córce jak kiedyś zobaczy dwóch całujących się pedałów?Przy dziecku nie mogę zareagować tak jak każdy powinien postąpić- tępić ich!
Zwyczajnie szczepan_gks - powiedz swojej córce że to pedały są i skop im jaja.
Nie p🤬l się, w żadnym z możliwych przypadków
Nie p🤬l się, w żadnym z możliwych przypadków

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
nie wiem nawet jak to k🤬a skomentować.... ale coś muszę napisać, więc wyobraźcie sobie wszystkie najgorsze słowa obrazy jakie macie w głowie kiedy ich widzicie i to chyba wystarczy
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć