👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam bym tam z chęcią poszedł i cieszył się jak małe dziecko, ale pierw wstrzyknął sobie marichuane.

Walking with Dinosaurs, The Ballad of Big Al, Walking with Beast, When Dinosaurs Roamed America, Dinosaur Planet... Kiedyś się oglądało

kudi88 napisał/a:
Opadła mi szczęka
![]()
Co, dinozaura nigdy nie widziałeś?

Kto zbierał magazyn "Dinozaury", w każdym numerze dostawało się jakąś część szkieletu t-rexa do złożenia? Coś koło roku 93

ghor napisał/a:
Kto zbierał magazyn "Dinozaury", w każdym numerze dostawało się jakąś część szkieletu t-rexa do złożenia? Coś koło roku 93
![]()
Mam tego cztery segregatory.

ghor napisał/a:
![]()
Jako czterolatek sklejałeś juz dinozaury? Zdolniacha z ciebie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie