Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Driver19cm 2025-05-06, 19:57 2
PsikutaBezS napisał/a:

Putin ma milion takich żołnierzy - i wygraj z nim wojnę.

Dodaj stary, bo masz do czego. Tak na siłę, to przy pełnej mobilizacji i ze 3 miliony ruszy do boju. Bez szkolenia, słabo wyposażonych, ale ruskie wojny zwyciężają nie jakością, a ilością

Zresztą, taka mała ciekawostka, nawet słabo wyszkolony i wyposażony żołnierz, jął się go wsadzi do okopu i będzie musiał walczyć o własne życie, to będzie walczył i bronił się zaciekłe, do ostatniego naboju

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
ANALizator777 2025-05-06, 20:28
Fajna chata

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
Jasiek93 2025-05-06, 20:30 1
Wygląda jak Norwid
Zgłoś
gdfgdf 2025-05-06, 20:32
Tak zwany taniec jebiącego żula
Zgłoś
guliusz 2025-05-06, 20:38
To Polska za 20 lat po ataku nuklearnym Rosji na Ukrainę i aneksji Polski
Zgłoś
BigLebovsky 2025-05-06, 20:43 3
Driver19cm napisał/a:

Dodaj stary, bo masz do czego. Tak na siłę, to przy pełnej mobilizacji i ze 3 miliony ruszy do boju. Bez szkolenia, słabo wyposażonych, ale ruskie wojny zwyciężają nie jakością, a ilością
Zresztą, taka mała ciekawostka, nawet słabo wyszkolony i wyposażony żołnierz, jął się go wsadzi do okopu i będzie musiał walczyć o własne życie, to będzie walczył i bronił się zaciekłe, do ostatniego naboju

Nie mogę się z tobą zgodzić. Słabo wyszkolony i słabo wyposażony będzie bronił się krótko bo jest słabo wyszkolony i słabo wyposażony. Dużo strat od friendly fire, bardzo słabe morale i jeszcze słabsza psychika. Jak to połączysz z genetyczną patologią występującą w Imperium Onucowym to masz odp dlaczego trzydniowa operacja wojskowa się nieco przeciąga i dlaczego licząc trupy z rannymi i zaginionymi mają już na liczniku ponad 800 tys

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Rekin 2025-05-06, 20:44
Biały Josef Bratan Kirwa Fa
Zgłoś
żmij 2025-05-06, 20:48 2
JoSeed napisał/a:

Wolalabym Biełyje rozy... no trudno.
Ale okazuje się, że sadistic.pl ma również swoich piwniczaków na wschodzie... no no.👍

Proszszsz..

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
PabloSkills 2025-05-06, 20:51
Ale ja tu design widze.
Zgłoś
JoSeed 2025-05-06, 20:52 2
żmij napisał/a:

Proszszsz..

Ach...😍 dziękuję! ❤️
Zgłoś
Driver19cm 2025-05-06, 20:56 6
BigLebovsky napisał/a:

Nie mogę się z tobą zgodzić. Słabo wyszkolony i słabo wyposażony będzie bronił się krótko bo jest słabo wyszkolony i słabo wyposażony. Dużo strat od friendly fire, bardzo słabe morale i jeszcze słabsza psychika. Jak to połączysz z genetyczną patologią występującą w Imperium Onucowym to masz odp dlaczego trzydniowa operacja wojskowa się nieco przeciąga i dlaczego licząc trupy z rannymi i zaginionymi mają już na liczniku ponad 800 tys

Życzę Tobie i sobie, aby Twoja opinia była bardziej prawdopodobna niż moja 😉

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
KarolskiKarolski 2025-05-06, 20:59 3
Choroba psychiczną jak jesteś sam to straszna rzecz...
Zgłoś
Frank_Lopez 2025-05-06, 21:02 1
Ciekawe ile osób już zjadł
Zgłoś
PRESING23 2025-05-06, 21:15
Korwin po miesiącu na froncie
Zgłoś
ufok 2025-05-06, 21:28
Jak u Najmrodzkiego na kawalerce. Tylko koleś za młody na 80 lat ale zdecydowanie wymaga opieki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie