3 rzeczy ktore widze w tym filmie to mdma (duuzo mdma), anglia i jej dziewczyny oraz reke ciapatego(ktory jest tez zapewne dilerem bo oni legalnie w uk nie pracuja) ktory pewnie sam jej tego kwasa dal bo wie ze por🤬a
Jak się jej przyjrzycie to się zorientujecie, że ona żadna biała też nie jest. Rysy twarzy egzotyczne. Zwłaszcza nos. Na oko bliski wschód. Ja bym r🤬ał bo lubię takie rysy. Tylko chyba ze trzy gumy trzeba by włożyć, żeby hivy się nie przegryzły.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Haha, nowoczesna lalka ze sztuczną inteligencją i funkcją wibracji

A za 5-10 lat: 'Bądź delikatny hi-hi, nie jestem zbyt doświadczona...', 'Moja przeszłość? Studia, nauka, trochę pracowałam, nic ciekawego'. Może nie wszystkie kobiety to kłamliwe k🤬y, ale większość niestety...
@up och wyczuwam zranione serduszko
Chyba komuś nie wyszło w związku
Ty za to byłeś ten święty co nie pił, nie ćpał, czekał od 6 rano pod salą wykładową na zajęcia, żeby zająć pierwszą ławkę i nigdy nie miał poprawki
No po prostu k🤬a święty za życia.
-Ernest Hemingway

Chyba komuś nie wyszło w związku

Ty za to byłeś ten święty co nie pił, nie ćpał, czekał od 6 rano pod salą wykładową na zajęcia, żeby zająć pierwszą ławkę i nigdy nie miał poprawki

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Abraxus napisał/a:
a jaka jest twoja historia? trochę tylko taki rozrzedzony Hardkorowy Henry?

Żaden zespół serotoninowy. Dobrze ją gniecie + jakiś stymulant.
Raczej serotoninowy raj ; D
Raczej serotoninowy raj ; D
Ewidentnie wciągała marichuanę... Skąd pewność, że wciągała? Bo nie widzę śladów igły na szyi.
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...