Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
SofijaMerengue 2025-06-13, 16:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
saves 2025-06-13, 17:14 2
Administracja fajniejsze tematy mi w kosmos wyjebywała. Ale że flimik z gierki wpuscili na główną? Czyżby Sadistic zatrudnił moderatorów z Wykopu? Bo tam to wzorcowe downy moderują.
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-06-13, 20:12
Może czas na zmianę na sradistic?
Zgłoś
trawa 2025-06-13, 21:55
Ja pierwsze na co zwróciłem uwagę to przednie koło tego latającego.
Zgłoś
ewangelik 2025-06-13, 21:58 2
Patryc napisał/a:

To gierka jest. Postaci z tyłu zostają wyrzucone w identyczny sposób - ta sama animacja i fizyka... Niby moderator, a wrzuca fejki

Moderator musi odejść.
Zgłoś
esa 2025-06-13, 22:35
trawa napisał/a:

Ja pierwsze na co zwróciłem uwagę to przednie koło tego latającego.

i tylne
Zgłoś
Serret 2025-06-13, 23:16 1
Patryc napisał/a:

To gierka jest. Postaci z tyłu zostają wyrzucone w identyczny sposób - ta sama animacja i fizyka... Niby moderator, a wrzuca fejki.

A do tego ani grama plastiku czy innych odłamków w powietrzu. Motor po wyjebce jak nowy
Zgłoś
Heliar 2025-06-14, 10:36
Patryc napisał/a:

To gierka jest. Postaci z tyłu zostają wyrzucone w identyczny sposób - ta sama animacja i fizyka... Niby moderator, a wrzuca fejki.

Po kiego grzyba się postacią przyglądać gdzieś w tyle, motor koziołkuje nienaturalnie, nic się nie wgniata, nic się nie odrywa.
Zgłoś
zzssaa 2025-06-14, 17:01 1
Tak jakoś mi się to przypomniało...

ps.
oryginału nie znalazłem więc z tik-shit zrobiłem kopię i zrobiłem zoom.
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-06-14, 18:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Limoniade 2025-06-15, 12:42 1
Zgłoś
mazga50 2025-06-15, 13:05
Zgłoś
wisilogan 2025-06-16, 19:33
Dla mnie przypomina to scene z terminatora 4 z mototerminatorami
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem