👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takafura napisał/a:
Typowy komentarz gościa dla którego posiadanie choć jednego dziecka to patologia...
Patologią jest decydowanie sie na dziecko dla 500zl...
tarcer123 napisał/a:
Patologią jest decydowanie sie na dziecko dla 500zl...
To prawda.
A jaka kwota nie była by patologią ? 1000 ? 2000 zł ?
Nam kiedyś w decyzji pomogły też finanse i stabilizacja zawodowa, fajne mieszkanie.
Ale patrząc na 500+ biznesowo to taka kwota na drugie dziecko dawała wtedy 16 zeta. Normalnie szał .
Fajny filmik. Zgrabna mamusia, zajebisty dzieciak i nawet faceta nie za bardzo widać. castagir - jak takie typy kończą podstawówkę? Jak udało Ci się nauczyć pisać i obsługiwać komputer? Szacun, jak na kretyna wielkie osiągnięcie.
Szkoda, że nie ma dalszej części. Albo starych do piachu, albo brawo dla młodego.
Przecież takie małe dziecko jest bardzo elastyczne więc mała szansa była, że coś mu się stanie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie