Podczas 140. rocznicy urodzin W. Witosa rolnik z Iwkowej wytarł buty flagą UE. Jeden z organizatorów wydarzenia - przewodniczący małopolskiej NSZZ RI "Solidarność" Wojciech Włodarczyk miał z tego powodu nazwać go "psychicznie chorym", twierdzi jednak, że jego wypowiedź wcale tak nie brzmiała. Rolnik nie wyklucza, że sprawę odda do sądu.
Uroczystość zakłóciła manifestacja Włodzimierza Knurowskiego, rolnika z gminy Iwkowa, który na znak protestu przeciw niesprawiedliwemu traktowaniu polskich rolników podeptał, a następnie wytarł buty w flagę Unii Europejskiej.
brawa dla rolnika!!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-29, 20:21
haha

tak kadź sobie dalej, poczuj się ważny
konto usunięte
2014-01-29, 20:24
flagą buty wycierają, ale jak dopłaty na konto wpływają to się trzęsą ze szczęścia
konto usunięte
2014-01-30, 0:34
konto usunięte
2014-01-30, 11:24
Nie ma sprawy, może być pocztą? To dość obszerna lektura jest, bo dane zbierałem od 1996 roku. Do tego fotografie, wywiady, ksera dokumentów. Mam nawet odcisk odbytu Leppera i kawałek sznurka z jego pętli.
@up
Może być pocztą, chętnie poznam te twoje dane z 1996 roku, bo rozumiem, że masz ogromną wiedzę i pojęcie odnośnie tematu, w którym się tak śmiało wypowiadasz i wyciągasz tak śmiałe wnioski.
konto usunięte
2014-01-30, 17:31
Tak. Posiadam.
Niestety jasnowidzem nie jestem i adresu twojego nie poznałem.
konto usunięte
2014-01-31, 23:18