👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pobiegli do niego, typ jeszcze nie wyszedł a tam
dzień dobry!
dzień dobry.
i zaraz graba i gadka szmatka
hahah
dzień dobry!
dzień dobry.
i zaraz graba i gadka szmatka

kurian napisał/a:
no i taka ładna 80-tka leci na złom...
nie nie... sprzeda się turasowi - ten na swoim złomie w szwabii doklei folię żeby wszystko trzymało się kupy i tak zostawi. Po godzinie lub max dwóch i tak przyjedzie polski handlarz z lawetą na 3 wraki to jakoś się i tego upchnie bo świeżak - czyli mniej do pucowania. W okolicach dawnej polsko-szwabskiej linii frontu poprawi błędne wskazania licznika do prawidłowych i jedynie słusznych 184 tys. Po tygodniu ląduje na alledrogo jako od 1-właściciela nie bity i nie wymagający wkładu finansowego

kurian napisał/a:
no i taka ładna 80-tka leci na złom...
Pewnie Polscy handlowy już ostrzą sobie pazurki na nią

Ale śmiesznie gulgoczą. Wydawanie takich dźwieków za pomocą ust powinno być zabronione.
Ahh te bariery !! Niezawodne nawet Tira by zatrzymały CHUUUJ, że 2 metry niżej jakiś staw.

Ach ci na zachodzie to mają służby. Po 10 sekundach są już na miejscu wypadku...

Trondheim
Tam musiał gdzieś ćwiczyć Bonus w lesie z niedźwiedziami

Tam musiał gdzieś ćwiczyć Bonus w lesie z niedźwiedziami

Tak sie składa że wypadek był w Norwegi, i już od ponad miesiąca w całej Norwegi auta mają założone opony z kolcami
na lodzie nawet kolce nie pomogą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie