Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wywiad z kibicem
aveyron • 2013-12-20, 23:33
Brutalna prawda o polskiej policji

podpis użytkownika

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Zgłoś
trampolina 2013-12-21, 14:21
nawet nie chciało mi się tego oglądać. Policja nikomu za darmo pałą po dupie nie przejedzie. Trzeba sobie na to zasłużyć.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-21, 14:22 1
jebie mi to fejkiem koles slusznie zostal oklepany a teraz waly cisnie i sie wykreca
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-21, 14:32
"nawet nie chciało mi się tego oglądać. Policja nikomu za darmo pałą po dupie nie przejedzie. Trzeba sobie na to zasłużyć."

"
Dobrze nap🤬lać po tępych łbach bo to kurewstwo się już niczego nie boi. Niestety z debilami inaczej się nie da."

Czasami mi się wydaję, że niektórzy już mają gotowe formułki do wklejania jak wychodzi materiał o kibicach Nawet filmu nie zobaczą a p🤬lą. Pomijam to, że niektórzy myślą, że to nie jest fejk.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-21, 14:34
Ale BEKA
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-21, 14:53
Frana pali, fejk jak ch#j
Zgłoś
ritu4l 2013-12-21, 14:54
zmutowangrzechotnik napisał/a:

"nawet nie chciało mi się tego oglądać. Policja nikomu za darmo pałą po dupie nie przejedzie. Trzeba sobie na to zasłużyć."

"
Dobrze nap🤬lać po tępych łbach bo to kurewstwo się już niczego nie boi. Niestety z debilami inaczej się nie da."

Czasami mi się wydaję, że niektórzy już mają gotowe formułki do wklejania jak wychodzi materiał o kibicach Nawet filmu nie zobaczą a p🤬lą. Pomijam to, że niektórzy myślą, że to nie jest fejk.

tak to właśnie jest, tępa masa i słabe jednostki nie mają własnego zdania, pozwalają żeby inni myśleli za nich, nawet nie wiedzą o co chodzi i p🤬lą formułki wyuczone ma pamięć od innych lemingów

A w filmie większa beka z narratora na początku co olał logopedę w dzieciństwie, no brzmi komicznie jak próbuje udawać tych tvenowskich pismaków

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-21, 14:58 1
Czy wy k🤬a mać obejrzeliście choćby trochę tego materiału? Przecież ten filmik zrobiony został żeby pokazać jacy to po niektórzy kibice są tępi. K🤬a...
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-12-21, 15:16
Up
A nie są?
Zgłoś
bombelaz 2013-12-21, 15:23
Na co mu ta kominiarka jak ją zdjął i pokazał twarz?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-21, 15:44
K🤬a lektor nie potrafi wymówić "r", koleś przeprowadzający wywiad giba się jak p🤬lony rezus... porażka.
Zgłoś
Driveway 2013-12-21, 15:50
Serdeczne JP
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-21, 16:10 1
Jezus maria, pod tym tematem są najbardziej absurdalne komentarze jakie w życiu widziałam. Nawet nie wiem kto pisze serio a kto kręci bekę z idiotów. Wypas

A Dobro-Dobro zajebisty jak zawsze.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-21, 16:55
Nie wiem jaki iloraz inteligencji mają ludzie biorący to gówno na serio. Prawdziwy "kibol" nigdy nie udzieli wywiadu w kominiarce i nie powie nic o swoim klubie.

Co do filmiku z yt, to że paru pajaców założy kominiarki ogólno dostępne nawet dla dzieci i powie że są kibicami to parodia. Zrobione na potrzeby programu dla paru andrzejów dali na flaszke i poubierali ich w kurteczki adidasa. Do tego ta sceneria, od wieków wiadomo że kibole lubią ponure i zakamuflowane miejsca a spotkanie zrobią tylko pod wiaduktem, bo tam są bezpieczni. Poważni jak połowa użytkowników tego portalu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-21, 17:01
Oj biedaczki. Dyskryminowane niemal jak różowi. Aż gębę zakrywa żeby autentyczniej wyglądał. Dalej róbcie rycerzy wolności z tej hołoty to wszyscy nagle pokochają "prawicę".
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-21, 17:13
@Pietras! Pietras, Ty mi wytłumaczysz! Ty tak serio teraz? Bo nie wiem czy jestem strollowana czy otoczona przez debili...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie