👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ktorego Janusza? Psa donalda, ktory robi wszystko zeby odwracac uwage od waznych tematow, takich jak reforma emerytalna?

Biedna ta PO krzyczy jak to inne partie brutalizują język i zachowanie w sejmie. A przecież jednym z pierwszych chamów w sejmie jest właśnie Niesiołowski. O ile inne partie czasami potrafią pohamować swoje bulteriery to Niesiołowski jest zawsze na świeczniku.
A teraz nieco merytorycznie. Po pierwsze jest osobą publiczną w tym momencie wykonująca swój zawód w swoim miejscu pracy więc nie musi wyrażać zgody na filmowanie swojej osoby. Cóż widać władza uderzyła do głowy temu terroryście. Ano w dzisiejszych czasach za plany zamachu terrorystycznego ( bo czym innym można nazwać próbę podpalenia muzeum) zgniłby w więzieniu kiedy w złej PRL na mocy amnestii przesiedział raptem 3 lata. Kolejna Uberświnia.
A teraz nieco merytorycznie. Po pierwsze jest osobą publiczną w tym momencie wykonująca swój zawód w swoim miejscu pracy więc nie musi wyrażać zgody na filmowanie swojej osoby. Cóż widać władza uderzyła do głowy temu terroryście. Ano w dzisiejszych czasach za plany zamachu terrorystycznego ( bo czym innym można nazwać próbę podpalenia muzeum) zgniłby w więzieniu kiedy w złej PRL na mocy amnestii przesiedział raptem 3 lata. Kolejna Uberświnia.
To największy cham i prostak naszego rządu większy niż ten smieszny Kaczyński czy Palikot a i tak siedzi w tym rządzie , każdego obraża tyra a gówno robi... wielki pan znawca motyli i innych gówien ...

dback Niesołowski to taki człowiek, który donosił SB na swoją narzeczoną, rodzinę. Ale tak prawy koleś hahaha

Przecież od razu z mordy widać, że to bandyta i SBek. W szeregach PO sami tacy, nie bez powodu największe poparcie mają w zakładach karnych
Cebulaki pamiętajcie aby ich wybrać w kolejnych wyborach, aby żyło się lepiej

Cogito napisał/a:
Ja tu nie widzę wywiadu.
więc czas się dowiedzieć, że jedną z funkcji cudzysłowu jest ironia, o ile wiesz co to znaczy.

bloodwar napisał/a:
Co za idiotka, on jej mówi "Won w p🤬du" a ta myślała, że mówi "Won do PiS-u"
![]()
Prędzej to ty głuchy jesteś, niż ona idiotka.

Ja też go na swój sposób lubię.
Przynajmniej jest szczery i często zgadzam się z jego poglądami.
Przynajmniej jest szczery i często zgadzam się z jego poglądami.
Józef Ka. napisał/a:
Jeżeli te słowa kierujesz do mnie, to wiedz że filmik został wrzucony z youtube , z kanału klamstwaTV. A ja nie popieram działań zarówna autorów tego filmiku, jak i osób w nim oczernianych.
Nie popierasz, a rozprzestrzeniasz ich materiały

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie