Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................e 2013-07-12, 23:50
Haters gonna Hate
Zgłoś
s................a 2013-07-12, 23:57 3
Tymczasem rudy dzisiaj pośrednio przyznał się, że z polską gospodarką i budżetem jest c🤬jowo i to bardzo, bo hajs w budżecie im się nie zgadza.
Teraz będą musieli zwiększyć zadłużenie, za co oberwie się nam wszystkim ( nam, nie im czyt. rządzącym + opozycja ).

Jednak oczywiście nasi rodacy mają na to totalnie wyj🤬e, bo 'jakoś to będzie' a murzyn mówiący o tym, że nie pochodzi od mały to o wiele lepszy temat dla tusk vision network, gówno prawda, sronetów i pudelków.
Zgłoś
k................1 2013-07-12, 23:57
Moj post usunięto przez moderatora mimo iż byłem 1 ... nie rozumiem dlaczego wkleilem zdjecie małpy i dodalem w "czarne żarty" ;/
Zgłoś
i................y 2013-07-13, 0:00 3
Cytat:

Godson

Jesus Christ detected!
Zgłoś
m................a 2013-07-13, 0:00
Oj wszyscy tacy inteligentni jesteście, jeżeli byście poczytali trochę teorii ewolucji to wiedzielibyście, że najnowsze badania mówią, że człowiek i małpa mają wspólnego przodka. Więc małpa nie może być przodkiem człowieka. Przykro mi.
Zgłoś
szymy 2013-07-13, 0:01 7

podpis użytkownika

nosiliby.pl - unikalne koszulki
Zgłoś
Machol 2013-07-13, 0:12 2
Póki teoria jest tylko teorią, nie jest zbrodnią ją negować. Jest naukowym obowiązkiem być nastawionym do niej sceptycznie.
Ja zaś obserwuję, iż wielu ludzi nauki założyło a priori że teoria jest prawdziwa tylko trzeba znaleźć na nią odpowiednie dowody co jest kwestią czasu. Zero otwarcia na poszukiwanie, raczej dopasowywanie faktów do teorii. Coś w stylu "znajdźcie nam człowieka a my na niego paragraf". J🤬y upór setek "tęgich" głów, żeby to wreszcie się sprawdziło, ale dowodów nie ma. Sam Darwin był jeszcze naukowcem, bo prowadził poszukiwania, badania... co do dzisiejszych jajogłowych mam drobne k🤬a wątpliwości.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-07-13, 0:12 1
K🤬a, j🤬e pismaki, w tytule jest napisane "Mój pradziadek nie był małpą", a nadole w tekście "Moi przodkowie nie pochodzą od małpy...", i powiedzcie mi, że pradziadek i przodkowie to to samo, i jeszcze w cudzysłowie jest to napisane, co oznacza, że was podwójnie okłamują, bo w cudzysłowie piszę się cytaty, słowo w słowo to samo...

podpis użytkownika

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
GoodSensi89 2013-07-13, 0:14 3
@Echis
tyle ze ewolucja ma swoje przyklady w swiecie zwierzat.. setki przykladow, roznice nawet w czlowieku (europejczycy, afrykance, azjaci...), dosc mlodym gatunku. Zauwazyles chyba ze dziedziczysz cechy po najblizszych, wyglad, owlosienie itd.
Te cechy ktore pomagaja przetrwac sa rozwijane, a te drugie zanikaja jak tez przedstawiciele tych cech co wyraznie widac w kazdej istocie zywej.
Zgłoś
Kudkudak 2013-07-13, 0:19
Nie od małp głuptasy, tylko od niewolników z Nigerii Godson pochodzi.
Zgłoś
beskid 2013-07-13, 0:19
a Darwin się w grobie przewraca...
Zgłoś
kapral 2013-07-13, 0:28 1
Ale wy jesteście w większości baranki takie głupeczki trochę.

Poseł Godson gada lepiej i wie więcej niż, powiedział bym 90% posłów. Posłuchajcie sobie albo poczytajcie ciumoczki. Bardzo z sensem i bardzo rzeczowo, jednym słowem dobrze gada. Nie trzeba wszystkich od razu hejtować...
Zgłoś
C................e 2013-07-13, 0:46
Jego dziadek pochodzi z Africa Corps.
Zgłoś
BaniakPL 2013-07-13, 0:48
fałsz
Zgłoś
Sebun 2013-07-13, 1:02
Machol napisał/a:

Póki teoria jest tylko teorią, nie jest zbrodnią ją negować. Jest naukowym obowiązkiem być nastawionym do niej sceptycznie.
Ja zaś obserwuję, iż wielu ludzi nauki założyło a priori że teoria jest prawdziwa tylko trzeba znaleźć na nią odpowiednie dowody co jest kwestią czasu. Zero otwarcia na poszukiwanie, raczej dopasowywanie faktów do teorii. Coś w stylu "znajdźcie nam człowieka a my na niego paragraf". J🤬y upór setek "tęgich" głów, żeby to wreszcie się sprawdziło, ale dowodów nie ma. Sam Darwin był jeszcze naukowcem, bo prowadził poszukiwania, badania... co do dzisiejszych jajogłowych mam drobne k🤬a wątpliwości.

Drogi Macholu, sprawdź sobie co oznacza teoria naukowa, bo najwyraźniej mylisz ją z hipotezą.

Istnieje np. teoria ewolucji i hipoteza inteligentnego projektu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie