Możecie sobie mówić, że pomyliłem portale, ale musiałem się podzielić, bo takiego debilizmu nie zniese.
edit: dodana piękna cenzura.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za mocne nawet jak na sadistic :]
ja to rozumiem tak, że siostra jest połowę młodsza, czyli brat 4 lata, ona 2 lata. on 5 lat, ona 3 lata itd. więc jednocześnie połowę młodsza=2 lata młodsza. czyli, jeżeli on ma 100 lat to ona 98.
konto usunięte
2013-12-29, 18:07
tam najbardziej uparta była jakaś stara baba Mari... coś tam i nawet wyzywała resztę, czyli stare pokolenie też się wykazało kretynizmem :p
konto usunięte
2013-12-29, 18:09
Hitler miał dobry pomysł z gazowaniem ludzi, tylko gazował nie tych co trzeba...
Co z tego tumanki z sadistica jak i tak będziecie głosować na kaczyńskiego i dalej narzekać, że jest źle.
konto usunięte
2013-12-29, 18:19
Piękno demokracji; nawet jeśli większość społeczeństwa to debile to większość i tak ma rację. Przyszłość kraju spoczywa w ich rękach.
Podaję odpowiedz siostry nie było i nadal jej nie ma ona się nie urodziła koleś jest jedynakiem !!
Dziękuję dobranoc.
konto usunięte
2013-12-29, 18:34
Krismf70 napisał/a:
Uwaga, podaję rozwiązanie: okoń.
Idź stąd gimbie.
konto usunięte
2013-12-29, 18:38
konto usunięte
2013-12-29, 18:38
konto usunięte
2013-12-29, 18:58
wynik wiadomy-98
ale moze ktoś mi wytłumaczyć jak ludziom wyszło 92?