👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja tak myję nie tylko kibel, ale też wannę, umywalkę, zlew
jakoś muszę pomagać w sprzątaniu.

Tak, polecam. Szczególnie w publicznych toaletach jak ktoś nasra np. w pociągu i nikt tego nie sprząta lejcie sobie na to gówienko, później takie jaja owsika ludzkiego wam wleci do mordy i fajnie później w dupie jest mówię wam. Jest powiedzenie nie rusz gówna niech nie śmierdzi, ale co ja tam wiem.
Tylko się przyznam że swoje kopsko to zawsze tak płukam :d
Tylko się przyznam że swoje kopsko to zawsze tak płukam :d
tataPszemka napisał/a:
Ja tak myję nie tylko kibel, ale też wannę, umywalkę, zlew
jakoś muszę pomagać w sprzątaniu.
Masz zasraną wannę i umywalkę?

rafax001 napisał/a:
A Ty nie masz?

Haha, a wczoraj podczas takiego zabiegu myślałem sobie jakby to przedstawić na rysunku i proszę bardzo! Ten portal jednak nigdy nie zawodzi

rafax001 napisał/a:
żeby tylko zasraną

Cytat:
Ja tak myję nie tylko kibel, ale też wannę, umywalkę, zlew jakoś muszę pomagać w sprzątaniu.
Naczynia też zmywasz w ten sposób?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie