Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:47
kubaska5 Wczoraj 15:04
Sam tak wycelował w dłoniach ma jojstik obsługi i Baran podchodzi 6-7 metrów od 15 tonowej lawety
Zgłoś
majeńka Wczoraj 15:18
lysymisio6969 napisał/a:

dokładnie.. nie podchodzisz do byka od przodu, do konia od tyłu a do przyczepy z boku..

Błąd ortograficzny, to "z" piszemy łącznie.
Zgłoś
lysymisio6969 Wczoraj 15:42
majeńka napisał/a:

Błąd ortograficzny, to "z" piszemy łącznie.

majeńka.. ty zboku... ortograficzny...
Zgłoś
Bul_od_bytu Wczoraj 16:00
@duck_you_too: Miałem na myśli tego, który nagrywał, a nie tego, który dostał dechą
Zgłoś
kcm Wczoraj 20:15
@spike2222: Dokładnie...zawszę tak powtarzam że dzięki oglądaniu sadisticka od 15 lat jestem bardzo czujny ...
Zgłoś
elim Wczoraj 21:50
Zdecydowanie nie oglądał "Oszukać przeznaczenie 2", gdyby oglądał toby wiedział że od ciężarówek przewożących drewno trzeba się trzymać z daleka.

Zgłoś
kumak3 Dzisiaj 11:13
pepcio85 napisał/a:

Sadol nie jedno życie ocali, mówię Wam. Ja po tym co tutaj obejrzałem na pewno nie stałbym tam gdzie ten typ…

Ja zawsze dzieciakom mówię żeby nie stawali na studzienkach, bo mogą się do innego wymiaru przenieść.
a sam przechodząc przez drogę jednokierunkową rozglądam się w obie strony 😆
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem