👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
Każdy myślący.
Wygłupy w Ż__owie to tylko rozgrzewka i rozpoznanie kto jest z kim.
Żółta rasa napuszcza na siebie dwa obozy i czeka na wynik, który będzie dla nich obojętny, bo zwycięzca będzie tak osłabiony, że nakryją go czapką. Wtedy wchodzą Chiny i zostają hegemonem ludzkości.
Ale mnie przestraszyłeś, aż się posrałem. Ostatni raz tak się bałem jak ruskie odpalali atomówki i rozpoczynali trzecią wojnę światową.
leonidkacap napisał/a:
to chłop z cyckami czy baba z brodą
tak.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
ruddie napisał/a:
I dlatego nie ma dla nas ratunku. Wariaci na ulicach, pedały oklaskiwane, bo bronią Hamasu.
To jeszcze nic. Narodowcy i naziole bronią Hamasu ramię w ramię z pedałami i lewakami. Mogliby się z nimi objąć i pocałować, taka zgoda teraz panuje pomiędzy skrajną lewicą i prawicą. To dopiero jajca!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie