👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogólnie za dużo wszystkie dla chłopaczka.
Ale czy czasem,starszy braciszek nie robił już tego typu żartów,bo wydaje mi się,że widziałem już coś z tej serii?
Ale czy czasem,starszy braciszek nie robił już tego typu żartów,bo wydaje mi się,że widziałem już coś z tej serii?

no a co jak ktoś wam coś rozwalił co lubicie np. gitarę albo laptopa to co każdy z was by pewnie wypił piwo i podziękował komu kto to zrobił .
Darth Revan napisał/a:
@up
Lepiej codziennie sobie pooglądac "sadola" (choc 2h to ciut dużo) niż oblegac takie syfy dla mas jak facebook czy nk bądź no-life`owac w MW2. U mnie to tak robota spotkania ze znajomymi\spacery z dziewczyną a później troszkę na kompie posiedzę(sadol, e-booki muza) Wszystko jest dla ludzi, ale ten gówniarz to przeginka takiemu to aby strzał ostrzegawczy w potylice:)

@0:55-1:01
Idealny odgłos skrzypiących drzwi do podłożenia w jakimś horrorze.
Idealny odgłos skrzypiących drzwi do podłożenia w jakimś horrorze.

Ciastecjusz napisał/a:
Tak w ogóle to nowy jestem
To pewnie ma coś wspólnego z tym:

Starszemu bratu należy się ostre lanie za przerwanie gry w Halo (a co za tym idzie, osłabienie drużyny!), niezależnie od sytuacji.
Rzekłem.
Rzekłem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie