Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Xbox One dopuści używki
D................k • 2013-06-19, 23:23
Informacja pochodzi z oficjalnej strony Xboksa. Microsoft kompletnie zmienia politykę dotyczącą zabezpieczeń w Xbox One. Oto potwierdzona lista:

- Gry na Xbox One będą działać dokładnie tak samo jak na Xboksie 360, będzie można grać w nie offline

- Koniec z koniecznością logowania się raz na 24 godziny

- Znika sprawdzanie autentyczności gier

- Połączenie internetowe jest wymagane tylko przy pierwszym ustawianiu konsoli

- Wszystkie ściągnięte gry będą funkcjonować identycznie w online i offline

- Brak restrykcji związanych ze sprzedażą lub wymianą gier

- Rezygnacja z blokady regionalnej

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, premiery wersji cyfrowych będą się odbywały w ten sam dzień, co premiery pudełkowe. W wersje cyfrowe będzie można grać offline. Z kolei pudełkowe będą wymagały do grania płyty.

To wszystko odpowiedź na masową krytykę, która spadła na Microsoft po ogłoszeniu rozwiązań zastosowanych w Xboksie One. Gigant z Redmond miał problemy z wytłumaczeniem sensu swoich poczynań, a ostatecznie dobiło go Sony, które na swojej konferencji przedstawiło zupełnie inne podejście do tematu używanych gier i korzystania z sieci.

Fragment artykułu z portalu Polygamia.pl
Zgłoś
x................s 2013-06-20, 3:33
Na szczęście windows 8 im się udał.
Zgłoś
Dranzes 2013-06-20, 3:40 1
PanPrawicowy napisał/a:

Tak czy siak wybrałbym PS4. Microsoft to gówno, jedyne czego nie sp🤬oliło to windows, oprócz ósemki. Pozdrawiam.

A Vista? Millenium? Zj🤬i o wiele więcej rzeczy, niż Ci się wydaje. ;d
Zgłoś
x................1 2013-06-20, 4:31 2
Czy tylko ja nie widzę tego w oficjalnym newsie?
- Rezygnacja z blokady regionalnej

Na stronie dalej jak się wejdzie w info jest wymienione 21 krajów bez Polski.
xbox.com/en-US/xbox-one/pre-order-xbox-one/disclaimer
Zgłoś
g................k 2013-06-20, 6:18 1
PanPrawicowy napisał/a:

Tak czy siak wybrałbym PS4. Microsoft to gówno, jedyne czego nie sp🤬oliło to windows, oprócz ósemki. Pozdrawiam.

Tyle wiesz, co zjesz. Właśnie największą porażką MSa jest Windows.
Zgłoś
Incognito 2013-06-20, 7:16
Mi szkoda Wii, bo gdyby walczyli to to całe przedstawienie byłoby ciekawsze. A oni nic...
Tak ogólnie to jebie konsole bo boli mnie to że nie mogę grać w najnowsze tekkeny i Soul Edge/Soulcalibur-y. Tekken 3 się już trochę znudził...
Zgłoś
r................a 2013-06-20, 9:57
Choć w domu mam x360 to na pewno z nowej generacji wybiore ps4

Wielki c🤬j w dupe microshitowi
Zgłoś
v................n 2013-06-20, 10:28
dodii napisał/a:

No tak. Najlepiej i najłatwiej wysunąć wnioski chwilę po tym gdy dostaję się oficjalne info. Nikt oprócz ciebie na świecie nie wiedział, że nie będzie blokady, ale ty.. od początku. Jak teraz Sony wyleci z infem, że trzeba będzie się logować do konsoli w internetach to też powiesz, że wiedziałeś już wcześniej?

Wystarczy pomyśleć logicznie, ale widzę, że dla Ciebie to duży problem.Strategia mówienia, że czegoś się nie da a potem jednak danie tego jest praktykowana od dawna przez rynek gier wideo. I jak ludzie się cieszą ze dostali coś czego nie dostać nie mieli a wszystko od początku ukartowane.
Zgłoś
Z................y 2013-06-20, 10:37
Gibsons napisał/a:

Hahahahahhahahaha
doj🤬y żart

Masz jakieś konkretne zastrzeżenia do Windows XP i Windows 7? Używam 7'ki od dobrych paru lat, najbardziej stabilny system jaki miałem, żadnych blue screenów, freezów i innych bugów. Ty pewnie siedzisz na gównianym Ubuntu , jesteś taaaki niemainstreamowy
Zgłoś
dorodnykurczak 2013-06-20, 12:35
Jest jeszcze jeden argument przemawiający za PS4, mianowicie cena. Jak ostatecznie będzie taka sama jak w przypadku ps4, biorę xklocka

dead rising 3, biacz. polecam trailer
Zgłoś
zdzich 2013-06-20, 13:34
a mam pytanie co z kinectem bo słyszałem że kinect jest obowiązkowy żeby odpalić konsole,no i ogólnie że bez kinecta ani rusz
Zgłoś
r................a 2013-06-20, 14:28
Podobno będzie możliwość wyłączenia kinecta jak nie to wystarczy nalepka
Zgłoś
S................s 2013-06-20, 17:50
Niech jeszcze wyp🤬olą konta "Daj hajs albo c🤬j z multi za które płaciłeś szmato" to będzie cacy.
Zgłoś
S................e 2013-06-21, 0:42
heh jeszcze niech M$ zrobi za free multi a Sony wtedy leży i kwiczy a tak na serio uważam że płatne granie w multi to jawna kradzież bo skoro kupując grę ok średnio dla przykładu 210 zł mając potem ochotę zagrać w sieci musisz płacić abonament... to już przesada. Oby tylko był wtedy sens... i korzyści.
Zgłoś
kowal00 2013-06-21, 2:03
Sblade napisał/a:

heh jeszcze niech M$ zrobi za free multi a Sony wtedy leży i kwiczy

fakt że to za ludźmi nie przemawia żeby płacić abonament za grę w sieci, tyle że jeśli w cenie tego abonamentu dostajesz gry nowe co miesiąc za przysłowiowe grosze to idiota by tego abonamentu nie opłacał.Do tego zauważ że Sony łączy konta ps3,vity i ps4 to o ile posiadasz choć 2 z tych konsol jesteś nieźle do przodu z walutą.M$ ponoć wprowadzić ma to samo na klocucha
Po przetestowaniu "ps plus" (dzieki wam anonymouse za darmowe gry ) mogę śmiało stwierdzić że korzystniejsze byłoby zrezygnowanie z jednego tytułu na rzecz opłacenia ps plus na rok(195zl) i nie dość że dają jakieś rabaty,darmowe gry z ps1 i inne pierdoły to dają pełnoprawne tytuły pokroju dead or alive 5 , demon souls czy (kingdom of amalur czy jak to sie tam pisze).Nie tak tanio jak na piratebay'u ale zawsze coś

PS. Swoją drogą na x box'ie 360 jest abonament za gre w sieci to i tak ma go wiecej ludzi niz ps3 gdzie multi jest darmowy i mocniejsze bebechy. FUCK LOGIC
Zgłoś