mój taniec rozwiną się na dyskotece w brawo NIE ale szybko sie zwiną po wystepie w YOU CAN DENCE nie a potem poznałem igora całkę nie i tydzień potem pobraliśmy się w manieczkach nie

Morał z tego taki, że nie tylko E^x potrafi zawstydzić całkę

Ja tej c🤬jowizny nie oglądam i nawet nie wiem o co chodzi. Żadne Dance czy jakieś inne ciulstwa, wolę trójki posłuchać niż wp🤬lać tą papkę tefałenowską, którą wam k🤬a cisną a wy to żrecie jak się patrzy. Tyle...

"Naprawdę..?" ;D
I dobra dumka na parę tygodni: co było nie tak.. przecież dałem z siebie 110% i do tego te 3 palce na twarz... może trzeba było pokazać 4..
Chyba, to ja zacznę oglądać te Ti Vi szołs ;P
I dobra dumka na parę tygodni: co było nie tak.. przecież dałem z siebie 110% i do tego te 3 palce na twarz... może trzeba było pokazać 4..
Chyba, to ja zacznę oglądać te Ti Vi szołs ;P

Iść do takiego programu nie umiejąc tańczyć i wypowiadać się. Trochę samokrytyki przydałoby się

cysiox napisał/a:
wolę trójki posłuchać niż wp🤬lać tą papkę tefałenowską, którą wam k🤬a cisną a wy to żrecie jak się patrzy. Tyle...
Hamuj, synek, hamuj...

tak ludzie sa ulomni. styknie poczytac komentarze do zamieszczonych tresci. niekiedy nawet po filmie o przyjaznoi tocza sie losy wrzechswiata w komentarzach...
cysiox moze twoj sasiad nie lubi twojej zj🤬ej mordy ogladac ? nie musisz sie wulgarnie przedstawiac zeby podkreslic niewiadomo co
cysiox moze twoj sasiad nie lubi twojej zj🤬ej mordy ogladac ? nie musisz sie wulgarnie przedstawiac zeby podkreslic niewiadomo co
cysiox napisał/a:
a tej c🤬jowizny nie oglądam i nawet nie wiem o co chodzi. Żadne Dance czy jakieś inne ciulstwa, wolę trójki posłuchać niż wp🤬lać tą papkę tefałenowską, którą wam k🤬a cisną a wy to żrecie jak się patrzy. Tyle...
No sorry nie chciałem was urazić, ale kto normalny to ogląda?
Nikt tego nie ogląda => jak pojawi się jakiś ułom to nikt tego nie zobaczy na tvn => wybiera się największych rozk🤬iaczy parkietu z tego gównianego programu żeby nie przeszli koło nas niezauważeni i nie pozbawili nas przyjemności kontemplowania ich z🤬bstwa.