jkllll485 napisał/a:
Dentysta, laryngolog i urazowiec czekają na z🤬ba z otwartymi ramionami.
Raczej uważam że zamiast dentysty pierwszego odwiedzi proktologa.
uczcie się głąby podstawowych praw fizyki, bo za kilka lat jeśli nadal będziecie głosować na pis/konfę to pójdziecie na pierwszą linię frontu.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Pierwszy strzał to jak rozprężający się gaz CO2 z wiatrówki nim zasilanej. Aczkolwiek prawdziwa wersja takiej strzelby na amunicję śrutowa przydałaby się wam do zestrzeliwania ruskich dronów , kiedy już pójdziecie na front walczyć z kacapami. Głosujcie dalej na PIS i spółkę to sobie trochę postrzelacie z ostrej.
Pawehan napisał/a:
Pierwszy strzał to jak rozprężający się gaz CO2 z wiatrówki nim zasilanej. Aczkolwiek prawdziwa wersja takiej strzelby na amunicję śrutowa przydałaby się wam do zestrzeliwania ruskich dronów , kiedy już pójdziecie na front walczyć z kacapami. Głosujcie dalej na PIS i spółkę to sobie trochę postrzelacie z ostrej.
Ale to są debile, którzy myślą że pójdą, postrzelają sobie do ruskich...
- a jak Ciebie zastrzelą?
- mnie? a za co mnie??
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Dobrze mu tak mam nadzieję że k🤬a dostała polipa na mózgu i zdechł
Wy ślepe c🤬je. Przecież to jest udawany filmik, fejkowy dźwięk strzału podłożony, widać nienaturalny ruch i skok kamery, bo moment uderzenia w twarz jest przyśpieszony. W zwolnionym tempie widać jak chłop sam przyciąga strzelbę, bo strzelba przyśpiesza w stronę twarzy, gdyby to było prawdziwe to od początku po strzale miała by tę samą prędkość lecąc w stronę twarzy a nie najpierw wolno a potem szybciej.