Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Świadomy 2025-07-12, 19:06
jkllll485 napisał/a:

Dentysta, laryngolog i urazowiec czekają na z🤬ba z otwartymi ramionami.

Raczej uważam że zamiast dentysty pierwszego odwiedzi proktologa.
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-12, 22:38 1
uczcie się głąby podstawowych praw fizyki, bo za kilka lat jeśli nadal będziecie głosować na pis/konfę to pójdziecie na pierwszą linię frontu.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Pawehan 2025-07-12, 22:50 1
Pierwszy strzał to jak rozprężający się gaz CO2 z wiatrówki nim zasilanej. Aczkolwiek prawdziwa wersja takiej strzelby na amunicję śrutowa przydałaby się wam do zestrzeliwania ruskich dronów , kiedy już pójdziecie na front walczyć z kacapami. Głosujcie dalej na PIS i spółkę to sobie trochę postrzelacie z ostrej.
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-12, 23:40
Pawehan napisał/a:

Pierwszy strzał to jak rozprężający się gaz CO2 z wiatrówki nim zasilanej. Aczkolwiek prawdziwa wersja takiej strzelby na amunicję śrutowa przydałaby się wam do zestrzeliwania ruskich dronów , kiedy już pójdziecie na front walczyć z kacapami. Głosujcie dalej na PIS i spółkę to sobie trochę postrzelacie z ostrej.

Ale to są debile, którzy myślą że pójdą, postrzelają sobie do ruskich...

- a jak Ciebie zastrzelą?

- mnie? a za co mnie??

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Piotrekg38 2025-07-13, 16:45
Dobrze mu tak mam nadzieję że k🤬a dostała polipa na mózgu i zdechł
Zgłoś
nonkonformista 2025-07-13, 17:23 2
Wy ślepe c🤬je. Przecież to jest udawany filmik, fejkowy dźwięk strzału podłożony, widać nienaturalny ruch i skok kamery, bo moment uderzenia w twarz jest przyśpieszony. W zwolnionym tempie widać jak chłop sam przyciąga strzelbę, bo strzelba przyśpiesza w stronę twarzy, gdyby to było prawdziwe to od początku po strzale miała by tę samą prędkość lecąc w stronę twarzy a nie najpierw wolno a potem szybciej.
Zgłoś
CzarnyLord86 2025-07-13, 20:58
Widać, że nie uważał na lekcjach z fizyki.
Zgłoś
MarekJarek1 2025-07-14, 15:59
Ponad 300 piw za tego Fejka???
XD
Zgłoś
smc 2025-07-16, 22:08
Lufa nie w tę stronę.
Zgłoś