@gentrozwadowski
Piwko za opis.
Notowania Renault spadną w naszym kraju:)
a ja siedze w domu cały dzień przeglądam neta i żyję, bóg jest dobry
kinio7777 napisał/a:
Notowania Renault spadną w naszym kraju:)
Jak na razie to widać, że zaczyna się robić modne.
Jak bede zbliżać się do przejścia dla pieszych to będe wypatrywać żółtych samochodów
Nawet kolor oraz godzina wypadku się zgadza
Bardzo ładny opis. Piwko leci. Czekam tylko na więcej zdjęć.
Konto usunięte
2023-08-12, 16:03
Zapamiętać kupować czerwone!
Promiletti Challenge Accepted
Tym peretti to malo jednak jeden wypadek śmiertelny teraz kolejny...
Niedługo ludzie przestaną się bać BMW a zaczną renaulta
Peretti Challenge unlocked
Z dwóch rozbitków już można zrobić jeden dobry
Bullet991 napisał/a:
Tym peretti to malo jednak jeden wypadek śmiertelny teraz kolejny...
Niedługo ludzie przestaną się bać BMW a zaczną renaulta
BMW jest tylko nagłośniane przez media - ja nie widzę zapiedalających bmw- na naszych drogach nak🤬iają skody (octavia, superb), volvo (xc60, xc90- volvo dominuje w statystykach wypadków stąd wyższe ceny ubezpieczeń), a jak widzę toyotę prius lub corolle boję się najbardziej i prewencyjnie naciskam na hamulec - nigdy nie wiadomo co odp🤬lą, mimo jazdy zwykle powoli.
podpis użytkownika
Cuore Sportivo
Nie wiem na jakiej zapyzialej wsi mieszkasz, ale we Wrocławiu i okolicach jest tak, ze widzisz BMW to możesz byc pewny ze cos odp🤬li na drodze. Najgorsze sie robia te SUVy bo coraz czesciej za kierownica siedza dziadki 70+...
Tylko to meganka jest 4 generacji. Silnik 1.8 Turbo 300 km, 420 nm. Skrzynia automatyczna, dwusprzęgłowa możliwość ręcznej zmiany biegów (półautomat) . Sam nie wiem którą bym wybrał , ale pojeździł bym tą 4 że względu na tą skrzynie . W trójce jest normalny manual. Aha auto było z wypożyczalni. Chłopaki nie ogarnęli ale teoretycznie powinna się łatwiej prowadzić niż trzecia wersja Patryczka z Krakowa.