Może stare ale nie było jeszcze tutaj.
Nasz mistrz wszechświata w gotowaniu, który j🤬 każdego z gównem i kreował się na jedynego znawcę kuchni dostaje z🤬bkę od mnicha dla którego gotuje swoją wersję ichniejszego żarcia zwanego pad thai
Oglądać OD 2:02 (No chyba, że ktoś chce to może całe)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zesraj się. Ustawiane jak TVN. Dalej wierzysz w takie programiki dla ubogich i prostych ludzi?
może to i jest ustawiane, ale lubię oglądać jak Gordon rozdaje z🤬by na prawo i lewo.
Ale to były z🤬by! Poszło mu w pięty na pewno! W końcu powiedział że nie smakuje jak powinno

;D:
konto usunięte
2016-09-17, 21:55
Jaranie się programami kulinarnymi to pedalstwo a Gordon to ciota i c🤬j.
konto usunięte
2016-09-17, 21:58
Dla Gordona wszystko smakuje niczym nieziemska ambrozja tylko jak sam ugotuje i drże tą morde jak hitler ale te z🤬by są zajebiste
Zawsze na to czekałam. Gotowanie to sztuka.
up to mi cos ugotuj. jestem koneserem
konto usunięte
2016-09-18, 12:18
Ale mu powiedział... przez tydzień z kibla nie zejdzie...
konto usunięte
2016-09-18, 20:04
Najlepsza reakcja 3.11
Ale z🤬ba:
-to nie jest dobre
-okej
Takiego chama i prostaka jak on to ze świecą szukać.
Wsłuchajcie się w filmik, to nie jest klasyczna wersja pad-thai, po prostu za bardzo chciał po swojemu zrobić. Nie każdemu musi smakować to samo danie, przyrządzone tak samo
Niektórych przepisów się nie poprawia i c🤬j.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Teraz jest srap madel, moja mówiła że jest tam koleś który jeszcze nie jest babą, ma k🤬sa i nie ma cycków, i jest koleś który jest juz babą, ja p🤬le, za 2 lata będzie tam wstępowała małpa która czuje się cżłowiekiem