nanab napisał/a:
To pierwsze to jkieś kulki analne?
Taaak.... ale bardzo głośne i po czasie wk🤬iające XD
@up
to pierwsze to cos co sprawialo ze wszyscy lazili z krwiakami na łapach ciesząc ryje ;D
to pierwsze to cos co sprawialo ze wszyscy lazili z krwiakami na łapach ciesząc ryje ;D
Takeru19 napisał/a:
Eh dzięki za przypomnienie i miłe wspomnienia ale w sumie jest jako tako nagroda za stratę tamtego w miejsce nowego gdzie wtedy tego się nie dostrzegało a mam na myśli
![]()
![]()

K🤬a albo te metalowe tazosy.

Do dziś mam we łbie ten dźwięk odbijania, aż hole huczały od tego a potem zakazali w większości szkołach

Pamieta ktos taki tygodnik jak Easy Pc? byl on o kompach itp:) bedac malym zawsze marzylem o sprzecie jaki tam opisywano:D
soadfan napisał/a:
FLAJING GLAJDERS K🤬AAAA!!!!1JEDEN
Obrazek
To była genialna zabawka
Patrzcie co ja maaaam! ;>

Znalazłem na jakimś nadmorskim straganie w wakacje dwa lata temu. Jednego złożyłem od razu, ale mój kot uznał że musi smakować świetnie i samolot przestał latać... Ten czeka na specjalną okazję!
oo ładnie nie spodziewałem się takiego zainteresowania aż miło popatrzeć i poczytać komentarze dzięki

A pamiętacie jak ...

podpis użytkownika
Wrzucam HARDY taśmowo
Sorry za spam, ale dorzucę jeszcze parę rzeczy ;P

podpis użytkownika
No chłopaki szału nie ma.
ZAwiaas napisał/a:
![]()
A to sadole pamiętajo?![]()

nanab napisał/a:
To pierwsze to jkieś kulki analne?
Nie, ale potrafiło zajebiście nap🤬lać po łapach jak ktoś był niezaprawiony w boju.
podpis użytkownika
Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
Ptoon napisał/a:
Magiczne gwiazdki takie zajebisteee a dzisiaj .. widzę paczkę takich po 8.50 nosz k🤬a j🤬e zdzierstwo ..

Znajdź Walliego
Maluchy na porządku dziennym
Znajomy dzieciak kiedyś miał taką furę
Wypożyczalnie kaset wideo!
Najlepsza wyścigówka z podstawówki
Wolfenstein 3d haha
Piłkarskie nalepki, którymi się wymienialiśmy

Maluchy na porządku dziennym

Znajomy dzieciak kiedyś miał taką furę

Wypożyczalnie kaset wideo!

Najlepsza wyścigówka z podstawówki

Wolfenstein 3d haha

Piłkarskie nalepki, którymi się wymienialiśmy

A pierwsze w życiu cycki bodajże w Yattamanie na polonii jeden jak rozp🤬alało pojazd tych złych?